پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

سهامداران پرسپولیس مشخص شدند

  • کد خبر: ۲۴۵۱۰۴
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
سهامداران پرسپولیس مشخص شدند
نام سهامداران جدید باشگاه پرسپولیس رسماً در تابلوی نماد این باشگاه در فرابورس درج شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از چند ماه تلاش پروسه واگذاری باشگاه پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک‌ها به نتیجه رسید و نام سهامداران جدید این باشگاه در تابلوی نماد پرسپولیس در فرابورس نشست.

به این ترتیب رسماً ۳۰ درصد سهام پرسپولیس به بانک شهر، ۲۰ درصد به تجارت، ۲۰ درصد به ملت، ۵ درصد بانک صادرات، ۵ درصد بانک اقتصاد نوین و ۵ درصد دیگر به بانک رفاه کارگران منتقل شد.

۵ سهم دیگر سهام باشگاه پرسپولیس همچنان در اختیار وزارت ورزش و جوانان خواهد بود. ۱۰ درصد نیز پیش‌تر در اختیار هواداران قرار گرفته بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->