واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پژمان‌فر: دولت و وزارت ارشاد موظف به برقراری بیمه برای خبرنگاران هستند | خبرنگاران شکایات خود را به کمیسیون اصل ۹۰ ارجاع دهند چین با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه مخالفت شدید کرد شیخ نعیم قاسم: زوال و نابودی رژیم اشغالگر قطعی است استاندار خراسان رضوی: اهالی رسانه از ارکان اصلی توسعه استان هستند | مسکن خبرنگاران باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد + فیلم وزیر بهداشت: فقط نخبه بودن کافی نیست، مسئولیت اجتماعی لازم است توضیحات وزیر کار درباره بازگشت یارانه حذف‌شدگان اولین سالگرد انفجار پیجر‌ها در لبنان | ماجرا چه بود؟ تأکید رئیس‌جمهور بر همگرایی دستگاه‌ها و مردم برای کاهش مصرف انرژی اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: جذب ۲۶ هزار نیروی جدید از دانشگاه فرهنگیان در آستانه سال تحصیلی عارف مطرح کرد: جای خالی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در مسیر توسعه کشور
سرخط خبرها

از پیگیری ثبت آرا در سامانه شفافیت تا جلسات با وزیر اقتصاد و صمت و رأی‌گیری جهت کمیته‌های تخصصی در کمیسیون اقتصادی

  • کد خبر: ۲۴۵۲۴۱
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳
از پیگیری ثبت آرا در سامانه شفافیت تا جلسات با وزیر اقتصاد و صمت و رأی‌گیری جهت کمیته‌های تخصصی در کمیسیون اقتصادی
حرکت به سمت سیستمی شدن رسیدگی‌های مالیاتی و کاهش ارتباط مستقیم مودی با کارکنان سازمان از جمله اتفاقات رو به جلوی چند سال اخیر است.

در ابتدای شروع به کار مجلس، در نامه ای درخواست قرار دادن رایهایم در سامانه شفافیت داوطلبانه را کرده‌ام. اما نامه در کارتابل یکی از کارکنان هیئت رئیسه مجلس بدون پاسخ مانده است. مسئله را پیگیری می‌کنم و پاسخ این است که در دور جدید هنوز تصمیمی برای فعال بودن این سامانه گرفته نشده است. در صحن نیز این نکته را متذکر می‌شوم که با توجه به ابلاغ قانون و تا زمانی که قانون اجرایی شود، می‌توان سامانه داوطلبانه را فعال نگه داشت.

در انتخابات نمایندگان مجلس در شوراهای مختلف کشور، با رای اعضای کمیسیون اقتصادی به عنوان نماینده مجلس در شورای عالی اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی انتخاب می شوم. 

 انتخاب کمیته‌های مجلس انجام می‌شود. در کمیته پولی، ارزی و بانکی مجلس به عنوان رییس و در کمیته اصلاح ساختار دولت و ساماندهی شرکت‌های دولتی به عنوان دبیر انتخاب می شوم.

در مورد دو موضوع واردات توبوس و واگن‌های خط یک قطار شهری با وزیر صنعت جلسه ای داریم. هر دو موضوع معطل مجوز وزارت است. وزیر در هر دو موضوع قول مساعد می‌دهد. یکی از شرکت‌های قطعه ساز خودرو استان نیز در جلسه حضور دارد. به علت یکی از بخشنامه‌های وزارت صمت برای خرید نهاده از بورس کالا دچار مشکل شده است.

جلسه با رییس و مدیران اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس و وزیر اقتصاد از جمله برنامه‌های هفته جاری کمیسیون اقتصادی بود. همچنین همراه با ۴ نفر از نمایندگان جلسه‌ای را با رئیس سازمان مالیاتی داریم. دکتر سبحانیان گزارشی را از پیاده سازی سامانه مودیان رائه می‌کند. در مجموع تیم جوانی در سازمان مالیاتی مستقر شده که توانسته علی رغم برخی از مقاومت‌ها در داخل سازمان تغییرات مناسبی را ایجاد کند. حرکت به سمت سیستمی شدن رسیدگی‌های مالیاتی و کاهش ارتباط مستقیم مودی با کارکنان سازمان از جمله اتفاقات رو به جلوی چند سال اخیر است.

انتخاب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و انتخاب برخی از نمایندگان مجلس در شوراهای کشور دستور کار هفته اخیر صحن علنی است. در انتخاب کمیسیون اصل ۹۰ آقای پژمانفر با ۱۵۶ رای از رقیب خود رای بیشتری می‌آورد. موضوع چهارشنبه صحن علنی هم انتخاب اعضای کمیسیون احیای تولید است؛ اما پیامک روابط عمومی مجلس خبر از تعطیل شدن چهارشنبه به دلیل مشکل برق می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->