نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند
سرخط خبرها

از پیگیری ثبت آرا در سامانه شفافیت تا جلسات با وزیر اقتصاد و صمت و رأی‌گیری جهت کمیته‌های تخصصی در کمیسیون اقتصادی

  • کد خبر: ۲۴۵۲۴۱
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳
از پیگیری ثبت آرا در سامانه شفافیت تا جلسات با وزیر اقتصاد و صمت و رأی‌گیری جهت کمیته‌های تخصصی در کمیسیون اقتصادی
حرکت به سمت سیستمی شدن رسیدگی‌های مالیاتی و کاهش ارتباط مستقیم مودی با کارکنان سازمان از جمله اتفاقات رو به جلوی چند سال اخیر است.

در ابتدای شروع به کار مجلس، در نامه ای درخواست قرار دادن رایهایم در سامانه شفافیت داوطلبانه را کرده‌ام. اما نامه در کارتابل یکی از کارکنان هیئت رئیسه مجلس بدون پاسخ مانده است. مسئله را پیگیری می‌کنم و پاسخ این است که در دور جدید هنوز تصمیمی برای فعال بودن این سامانه گرفته نشده است. در صحن نیز این نکته را متذکر می‌شوم که با توجه به ابلاغ قانون و تا زمانی که قانون اجرایی شود، می‌توان سامانه داوطلبانه را فعال نگه داشت.

در انتخابات نمایندگان مجلس در شوراهای مختلف کشور، با رای اعضای کمیسیون اقتصادی به عنوان نماینده مجلس در شورای عالی اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی انتخاب می شوم. 

 انتخاب کمیته‌های مجلس انجام می‌شود. در کمیته پولی، ارزی و بانکی مجلس به عنوان رییس و در کمیته اصلاح ساختار دولت و ساماندهی شرکت‌های دولتی به عنوان دبیر انتخاب می شوم.

در مورد دو موضوع واردات توبوس و واگن‌های خط یک قطار شهری با وزیر صنعت جلسه ای داریم. هر دو موضوع معطل مجوز وزارت است. وزیر در هر دو موضوع قول مساعد می‌دهد. یکی از شرکت‌های قطعه ساز خودرو استان نیز در جلسه حضور دارد. به علت یکی از بخشنامه‌های وزارت صمت برای خرید نهاده از بورس کالا دچار مشکل شده است.

جلسه با رییس و مدیران اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس و وزیر اقتصاد از جمله برنامه‌های هفته جاری کمیسیون اقتصادی بود. همچنین همراه با ۴ نفر از نمایندگان جلسه‌ای را با رئیس سازمان مالیاتی داریم. دکتر سبحانیان گزارشی را از پیاده سازی سامانه مودیان رائه می‌کند. در مجموع تیم جوانی در سازمان مالیاتی مستقر شده که توانسته علی رغم برخی از مقاومت‌ها در داخل سازمان تغییرات مناسبی را ایجاد کند. حرکت به سمت سیستمی شدن رسیدگی‌های مالیاتی و کاهش ارتباط مستقیم مودی با کارکنان سازمان از جمله اتفاقات رو به جلوی چند سال اخیر است.

انتخاب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و انتخاب برخی از نمایندگان مجلس در شوراهای کشور دستور کار هفته اخیر صحن علنی است. در انتخاب کمیسیون اصل ۹۰ آقای پژمانفر با ۱۵۶ رای از رقیب خود رای بیشتری می‌آورد. موضوع چهارشنبه صحن علنی هم انتخاب اعضای کمیسیون احیای تولید است؛ اما پیامک روابط عمومی مجلس خبر از تعطیل شدن چهارشنبه به دلیل مشکل برق می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->