گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

معاون وزیر راه در مشهد: اجرای ۱۲ هزار پروژه، در حوزه محرومیت‌زدایی و بهره‌مندی محلات کمتربرخوردار ضروری است + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۲۲۷۲
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
معاون وزیر راه در مشهد: اجرای ۱۲ هزار پروژه، در حوزه محرومیت‌زدایی و بهره‌مندی محلات کمتربرخوردار ضروری است + فیلم
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: اولویت‌بخشی به توسعه درونی و استفاده از ظرفیت بافت فرسوده به شرط رعایت سرانه شهری ضروری است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد آیینی در جلسه اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که به دعوت وزارت راه و شهرسازی امروز، ۱۰ مردادماه، در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، ضمن بیان موقعیت‌های کشور در حوزه نوسازی مسکن و محرومیت‌زدایی بازآفرینی شهری، اولویت‌بخشی به توسعه درونی و استفاده از ظرفیت بافت‌های فرسوده در تأمین مسکن کشور را راهکار اصلی کمبود مسکن عنوان و بر ارتقای سهم این بخش در خانه‌دارکردن مردم تأکید کرد.

آیینی همچنین افزود: به منظور اتمام بهسازی و آسفالت معابر خاکی با مشارکت شهرداری‌ها در دو سال خواستار افزایش سهم بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در بهره‌مندی از منابع قیر رایگان برای اتمام بهسازی و آسفالت معابر خاکی محلات بازآفرینی شهری و اختصاص سهم ویژه در این زمینه شدیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: محرومیت‌زدایی و بهره‌مندی محلات کمتربرخوردار، هدف بازآفرینی شهری از خدمات روبنایی و زیربنایی به میزان متوسط محلات برخوردار همان شهر، مورد هدف سند ملی بازآفرینی شهری و سند ملی سامان‌دهی و توانمندسازی مسکن سکونتگاه‌های غیررسمی است که توجه و حمایت جدی مجلس شورای اسلامی را نیاز دارد و برای تحقق آن لازم است قریب به ۱۲ هزار پروژه توسط دستگاه‌های مختلف به اجرا برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در دولت سیزدهم در حوزه محرومیت‌زدایی و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی، بیش از ۳ هزار کیلومتر معابر خاکی محلات کمتربرخوردار سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده در ۵۳۰ شهر با تأمین قیر رایگان آسفالت شد. همچنین ۸۴۰ پروژه روبنایی شامل پروژه‌های آموزشی، درمانی، ورزشی، انتظامی، فرهنگی و مذهبی و پروژه زیربنایی شامل اصلاح و توسعه شبکه‌های آب و فاضلاب، برق، بهسازی معابر و... از مجموع یک هزار و ۲۴۵ پروژه در دست اقدام، به اتمام رسید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با بهره‌گیری از بسته‌های تشویقی شهرسازی، مالی، اداری و تسهیل مجوزها، بیش از ۱۰۰ هزار بنای فرسوده و لرزان برچیده شد. همچنین صدور پروانه نوسازی برای حدود ۳۰۰ هزار واحد مسکونی و اتمام و بهره‌برداری از ۱۰۴ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده و صدور سالانه ۹۶ هزار پروانه نوسازی در بافت‌های فرسوده ازجمله اقداماتی است که در این حوزه به ثمر نشست.

پس انداز مردم با تهیه مسکن همخوانی ندارد

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این جلسه تصریح کرد: مسکن به دلیل اینکه سرپناه مردم است و جزء وظایف دولت برای تامین مردم است بالای ۷۰ درصد سبد خانوار را اختصاص می‌دهد و باید برای آن فکری کنیم. متاسفانه پس انداز مردم با تهیه مسکن همخوانی ندارد. هزینه‌های جانبی زندگی هم در کنار قیمت زمین و… قیمت تمام شده مسکن را زیاد می‌کند، این مساله مانع تشکیل زندگی و وافزایش حاشیه نشینی می‌شود.

به گفته محمدرضا رضایی کوچی قیمت مصالح ساختمانی تحت تاثیر افزایش قیمت دلار و ارز است. در برنامه هفتم توسعه یکی از ایتم‌ها برای رسیدن به رشد هشت درصدی همین توسعه مسکن است یکی از وظایف راه شهرسازی مسلما تامین زمین رایگان است.

محمدرضا رضایی کوچی افزود: وزارت راه و‌شهرسازی نقش سیاست گذاری باید داشته باشد که از ظرفیت بخش خصوصی و انبوه سازی باید در حوره مسکن استفاده کند. ما در کمیسیون عمران تاکید داریم از همه ظرفیت‌ها در حوزه مسکن استفاده شود، اما اکنون از این ظرفیت به طور کامل استفاده نمی‌شود.

وی عنوان کرد: قانون مالیات بر خانه‌های خالی یکی از موضوعاتی است که در توسعه ساخت مسکن و شناسایی آن کمک می‌کند. به دلیل عدم توازن عرضه و تقاضا مشکلاتی برای مردم به خصوص مستاجران به وجود می‌آید به طوری که اکنون ۶ میلیون جمعیت مستاجر داریم و باید سالانه یک میلیون ساخت مسکن انجام شود.

رضایی تاکید کرد: قانون در حوزه توسعه مسکن به اندازه کافی وجود دارد، اما در حوزه اجرای آن ضعف وجود دارد. خوشبختانه تامین زمین به درستی انجام شده، اما باید زیر ساخت‌های در حوزه برق، گاز و آب همراه شود.

تامین اجتماعی یک معضل بزرگ در حوزه ساخت و ساز تبدیل شده است

رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی مشهد در این جلسه تصریح کرد: عدم سرمایه گذاری در حوزه مسکن باعث می‌شود در دو سال آینده با رکود عرضه ساختمان مواجه شویم.

محسن خندان دل گفت: در بارندگی‌های اخیر به دلیل مشکلات در حوزه مسیر‌ها سرمایه گذاری در حوزه ساختمان مشکل مواجهیم. تامین اجتماعی یک معضل بزرگ در حوزه ساختمان شده است و نرخ بالای ۲۵ درصد پروانه ساخت در ابتدای ساخت و ساز یک مشکل برای حوزه ساخت و ساز است.

وی ادامه داد: در طرح تفصیلی، سرمایه گذاران را دچار مشکل کرده و با توجه به اینکه مشهد یک شهر زیارتی و سیاحتی است و تاکید بر بخش زیارت سلامت مطرح است بخش خصوصی این انتظار دارد بسته‌های تشویقی در این شهر اجرا شود.

لزوم توجه به پروژه‌های حمل و نقل و جاده‌ای در استان

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در این جلسه به مهمترین پروژه‌های عمرانی مشهد وخراسان رضوی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین پروژه‌ها تکمیل راه آهن چابهار- زاهدان- مشهد – سرخس است و هم از لحاظ درامدی و هم ترافیکی اهمیت قابل توجهی برای کشور دارد.

او ادامه داد: پروژه مهم دیگر جاده مشهد چناران است که با مشارکت دولت و آستان قدس رضوی این پروژه در حال انجام است و نیاز است که چالش‌هایی که در مسیر تکمیل ان وجود دارد لازم است برطرف شود.

میثم ظهوریان تصریح کرد: پروژه دیگری که خیلی مطرح است و تاکید رهبر انقلاب را دارد قطار سریع السیر مشهد تهران است که این پروژه نیز به دلیل عدم تامین بودجه نیاز است به سرانجام برسد که برای تسهیل زیارت و تشرف زائران به مشهد اهمیت دارد .

نماینده مردم مشهد در مجلس عنوان کرد: پروژه بزرگراه حرم تا حرم نیز از دیگر پروژه‌هایی است که سالهاست برای تکمیل و راه اندازی آن صحبت می‌شود و اهمیت دارد و امیدواریم در یک بازه زمانی مشخص شده تکمیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->