والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشریح نحوه خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین (ع) شهرداری مشهد به زائران اربعین در نجف اشرف + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۰۵۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
تشریح نحوه خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین (ع) شهرداری مشهد به زائران اربعین در نجف اشرف + فیلم
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد به تشریح نحوه خدمات‌رسانی کاروان خدام الحسین (ع) شهرداری مشهد به زائران اربعین در نجف اشرف پرداخت.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص نحوه خدمات‌رسانی کاروان خدام الحسین (ع) شهرداری مشهد به زائران اربعین در نجف اشرف اظهار کرد: از ۲۴ مرداد ماه رسما عملیات نظافت و پاکسازی آغاز شد و هم اکنون حدود ۳۰۰ تن زباله جمع آوری شده است و فعلا در ایستگاه‌های میانی تخلیه و سپس به محل دفن اصلی منتقل می‌شود امسال بالغ بر ۲۰۰ سطل زباله و تجهیزات مورد نیاز همراه پاکبانان است و حدود ۱۵۰ تن سطل‌های سبک و پرتابل اینجا سرهم شد و بسیار کمک کرد و مورد استقبال زائران قرار گرفت.

وی افزود: ماموریت نیرو‌های اعزامی، نظافت روزانه ۷۵۰هزار مترمربع از خیابان‌های شهر نجف است و علاوه بر این نظافت و پاکسازی مسیر نجف به کربلا از عمود ۷۰ تا ۳۰۰ را نیز به عهده دارند. پاکبانان به صورت ۲۴ ساعته و سه‌شیفته مشغول هستند. نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ نفر کمتر نیرو همراه ما هستند و حدود ۵۰ نفر از شهرداری سبزوار به کمک ما آمدند سعی کردیم که فشار زیادی رو پاکبانان نداشته باشیم. خوشبختانه روال عادی در حال انجام است. بسیار خوشحالیم که به همت و تلاش شبانه‌روزی همکاران‌مان، شاهد افزایش سطح نظافت معابر منتهی به حرم مطهر امام‌علی (ع) هستیم.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: تجهیزات لازم برای پاکبانان پیش بینی شده و ۱۵۰ سطل زباله پرتابل و ۲۲۰ باکس جمع‌آوری زباله در اختیار نیرو‌های خدمات شهری قرار دارد.

یعقوبیان گفت: ۱۵۰ بنر فرهنگ‌سازی عدم پراکنش زباله در مسیر‌های پیاده‌روی توسط مدیریت شهری شهرداری مشهد نصب شده است. پاکبانان اعزامی با مسائل ایمنی، فرهنگی و عقیدتی آشنا هستند و کلاس‌های آموزشی لازم قبل از اعزام برای آنها برگزار شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->