آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

تجدید میثاق مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان‌رضوی با آرمان‌های شهدا در آستانه هفته دولت + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۷۰۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
تجدید میثاق مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان‌رضوی با آرمان‌های شهدا در آستانه هفته دولت + فیلم
در آستانه فرارسیدن هفته دولت، مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خراسان‌رضوی با حضور در گلزار شهدای بهشت‌رضا(ع) مشهد، با آرمان‌های شهیدان تجدید میثاق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه فرارسیدن هفته دولت و بزرگداشت چهل‌وسومین سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر، مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان‌رضوی با حضور در گلزار شهدای بهشت‌رضا(ع) مشهد، ضمن غبارروبی مزار شهیدان، بر عهد و پیمان با شهیدان در راه اعتلای نظام جمهوری اسلامی تأکید کردند.

این مراسم با قرائت زیارت عاشورا و ذکر مصائب اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) آغاز شد و پس از آن، مدیران استان با حضور بر مزار شهدا و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان‌رضوی، در حاشیه این مراسم ضمن تبریک هفته دولت، یاد و خاطره شهدای دولت و به‌ویژه شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: هفته دولت را با نام و یاد شهدا آغاز می‌کنیم.

سیدهادی طباطبایی، معاون سیاسی استاندار خراسان‌رضوی نیز گفت: ما به شهدا اقتدا کرده‌ایم و راه آن‌ها را ادامه خواهیم داد.

وی تأکید کرد: شهیدان، جان خود را در راه اعتلای اسلام و خدمت به مردم فدا کردند و ما نیز باید در همین مسیر گام برداریم.

طباطبایی خاطرنشان کرد: دولت‌مردان و دولت، هیچ شأنی جز خدمت به مردم برای خود قائل نیستند و ما نیز عهد و پیمان خود با شهیدان را تجدید می‌کنیم.

محسن داوری، معاون استاندار خراسان‌رضوی و فرماندار مشهد نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، تأکید کرد: هفته دولت فرصتی است که ما خدمت‌رسانی و نوکری جامعه دولتی و خدمتگزاران مردم در دولت را به مردم ارائه کنیم.

وی افزود: پروژه‌هایی که امسال در هفته دولت افتتاح خواهد شد، در ۳ سال گذشته مسئله‌شناسی شده و برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته تا مسائل و مشکلات، یکی پس از دیگری برطرف شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->