هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا اینترنت استارلینک در ایران فعال می‌شود؟ | کمک ایلان ماسک به رژیم صهیونیستی؟!
سرخط خبرها

بالاخره مشخص شد چه کسانی در خرید توئیتر به ایلان ماسک کمک کرده‌اند

  • کد خبر: ۲۴۷۰۷۱
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷
بالاخره مشخص شد چه کسانی در خرید توئیتر به ایلان ماسک کمک کرده‌اند
سرانجام پس از کش‌وقوس‌های فراوان، ایلان ماسک مجبور شد فهرست بلندبالای سرمایه‌گذاران ایکس را در اختیار دادگاه قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسنادی که وکلای ایلان ماسک در دادگاه فدرال ثبت کرده‌اند، نشان می‌دهد چه کسانی بودجه خرید توییتر را در اختیار این میلیاردر قرار داده‌اند. بین آنها نام‌های بسیار آشنایی نیز به چشم می‌خورد. این اولین فهرستی است که نام کامل سرمایه‌گذاران ایکس در آن دیده می‌شود.

وکلای ایکس ابتدا تلاش کردند این فهرست را مخفی نگه دارند، اما به دستور قاضی فدرال و پس از شکایت کارمندان سابق این شرکت به‌علت نقض مفاد قراردادها، فهرست کامل سرمایه‌گذاران ایکس برای عموم منتشر شد. پیش‌ازاین نیز این وکلا با ارائه نسخه‌ای ویرایش‌شده از این فهرست، سعی در مخفی نگه‌داشتن نام برخی سرمایه‌گذاران داشتند.

بین اسامی منتشرشده می‌توان نام «جک دورسی»، بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین توییتر، را نیز مشاهده کرد. حضور دورسی در این فهرست به‌این‌علت است که او پیش از اینکه ماسک توییتر را بخرد، از سهامداران آن بود و بعد از فروخته شدن شرکت نیز بخشی از سهام خود را حفظ کرد. نام برخی مدیران ارشد شرکت‌های ایلان ماسک نیز بین سرمایه‌گذاران ایکس دیده می‌شود.

علاوه‌براین، برخی ستاره‌های دنیای هنر نیز در خرید توییتر به ایلان ماسک کمک کرده‌اند که بین آنها نام «شان کامز» که با نام هنری «دیدی» شناخته می‌شود، نیز به چشم می‌آید. از دیگر سرمایه‌گذاران ایکس می‌توان به شاهزاده سعودی «ولید بن طلال آل‌سعود»، «لری الیسون»، بنیان‌گذار Oracle، صرافی رمزارز بایننس، و «بیل آکمن»، میلیاردر سرشناس آمریکایی، اشاره کرد.

براساس این فهرست، ایکس ۹۵ سرمایه‌گذار دارد، اما سال ۲۰۲۲، هنگامی که ماسک قصد خرید این شرکت را داشت فقط نام ۱۸ سرمایه‌گذار در اوراق حقوقی آن آمده بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->