پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

ذوب آهن پول بلیت هم ندارد!

  • کد خبر: ۲۴۷۸۳۶
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
  • ۱
ذوب آهن پول بلیت هم ندارد!
مشکلات مالی ذوب‌آهن اصفهان به حدی رسیده که این باشگاه پول برای تهیه بلیت هواپیما به خرم‌آباد هم ندارد!

به گزارش شهرآرانیوز، ذوب‌آهن اصفهان که در فصل گذشته با جهشی خوب موفق شد رتبه پنجم لیگ برتر را به دست آورد، امسال و در شروع مسابقات با یک بحران عجیب و غریب مالی مواجه شده که فعالیت‌های جاری این تیم ریشه‌دار لیگ برتر را هم تحت تاثیر قرار داده است.

سبزپوشان فوتبال اصفهان در شرایطی که همچون سایر تیم‌های لیگ برتری دو بازی خود را پشت سر گذاشتند هنوز مبلغی از قرارداد‌های خود را دریافت نکردند و این در حالی است که از اعضای این تیم از فصل گذشته نیز مبالغی را طلبکار هستند.

شرایط مالی نامناسب در ذوب آهن باعث شده این باشگاه در تامین هزینه‌های جاری تیمداری نیز به مشکل بخورد و فعالیت‌های تیم بزرگسالان به مشکل بخورد.

اعضای تیم ذوب‌آهن برای دیدار با خیبر خرم‌آباد در تامین پول برای تهیه بلیت هواپیما به مشکل خوردند و همین مساله سبب شد تا آنها با اتوبوس از اصفهان به مقصد خرم‌آباد حرکت کنند تا با پیمودن مسافتی حدودا ۷ ساعته به شهر میزبان برسند.

بی‌شک ادامه روند کنونی در بحث مالی باشگاه ریشه‌دار ذوب‌آهن، این باشگاه را با چالش‌های سخت‌تری مواجه خواهد کرد و باید دید مسئولان کارخانه و باشگاه چه تدبیری برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی در برهه حساس کنونی خواهند کرد.

ذوب آهن در هفته سوم لیگ برتر فردا به مصاف خیبر خرم آباد خواهد رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
0
0
خوب
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->