زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

اصلاح پرداخت اضافه‌کار اجباری پرستاران ظرف چند روز آینده (۱۷ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۵۴۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
اصلاح پرداخت اضافه‌کار اجباری پرستاران ظرف چند روز آینده (۱۷ شهریور ۱۴۰۳)
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امیدواریم ظرف چند روز آینده، وزارت بهداشت اضافه‌کار اجباری پرستاران را که با پول اندک انجام می‌شود، اصلاح کند و قطعاً اصلاح خوبی هم انجام خواهد داد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمود محمودزاده‌شبستری امروز، ۱۷ شهریورماه، در نشست خبری عمل جراحی پیوند قلب مصنوعی که در بیمارستان امام‌رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: عمل قلب مصنوعی برای اولین بار در دانشگاه مشهد انجام شد و مسیر جدیدی را برای کسانی باز کرد که امکان پیوند قلب از انسان به انسان را نداشتند.

وی افزود: تیم پیوند قلب بیمارستان صلاح ندانست که پیوند انسان به انسان را روی این بیمار انجام دهد، زیرا بیمار نارسایی قلب پیشرفته داشت، بنابراین پیوند قلب مصنوعی مطرح شد. چند سالی است این عمل در دنیا انجام می‌دهند و در تهران نیز شروع شده که زمانش بود در مراکز استان‌ها هم انجام شود. دانشگاه مشهد در این زمینه پیش‌رو شد و اولین پیوند قلب مصنوعی به‌خوبی صورت گرفت. بیمار در چند روز آینده مرخص می‌شود. بیمار دیگری نیز برای پیوند آماده می‌شود.

محمودزاده‌شبستری با بیان اینکه بسیاری از مطالباتی که پرستاران به دنبال آن هستند، در حوزه‌های دیگر هم وجود دارد، عنوان کرد: میزان حقوق پایه اکثر پرستاران پایین است. آنچه بیشتر پرستاران بر آن تأکید دارند، هزینه پایین اضافه‌کار است. یک سالی در این زمینه بحث بود که باید اصلاحاتی در این حوزه‌ها انجام شود. باید نسبت هر پرستار به تخت ۱.۸ به یک باشد تا سه شیفت ما بچرخد، اما این نسبت در مشهد ۱.۱ به یک است. به طور مثال برای بیمارستان امام‌رضا(ع) برای ۱۰۰۰ تخت باید ۱۸۰۰ پرستار داشته باشیم که سه شیفت ما بچرخد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در کل کشور هم همین وضعیت وجود دارد که مازاد را از طریق اضافه‌کار جبران می‌کنیم. قرار بود شیفت دوم از لحاظ معادل حقوقی تعریف شود که سالیان سال انجام نشده است. آقای دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، جلسات متعددی در این زمینه داشتند و در حال رفع‌ورجوع هستند که نتیجه به‌زودی اعلام خواهد شد. ما با پرستاران صحبت کردیم تا مدت کوتاهی صبر کنند، زیرا این مسئله قابل‌حل است.

وی اضافه کرد: فعلاً در سطح مشهد با توافقی که با همکاران پرستار انجام شده، از ابتدای فروردین اضافه‌کار‌ها دوبرابر افزایش داشته که باز هم کم بوده است. در واقع این موضوع در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد حل شده است. وقتی مبالغ پرداختی افزایش پیدا می‌کند باید از درآمد‌های دانشگاهی برداشت شود که دانشگاه را دچار آسیب می‌کند، اما وقتی به صورت کشوری حل شود، از منابع عمومی تأمین می‌شود. ما تا پایان مهر با پرستاران به توافق رسیدیم، اما امیدواریم ظرف چند روز آینده وزارت بهداشت اضافه‌کار اجباری را که با پول اندک انجام می‌شود، اصلاح کند و قطعاً اصلاح خوبی هم انجام خواهد داد.

محمودزاده‌شبستری با اشاره به اینکه در مشهد در سال‌های گذشته ساخت‌وساز‌هایی در حوزه مراکز درمانی انجام شده که از منابع ملی نبوده است، تصریح کرد: این موجب شده مشکلاتی را در بقیه سیستم‌های دیگر دانشگاه شاهد باشیم. اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حال آماده‌شدن است، اما آماده‌شدن خود بیمارستان یکی‌دو سال زمان می‌برد. بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی دیگری در قاسم‌آباد در حال ساخت است که ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: این بیمارستان‌ها باید از منابع ملی و با کمک خیرین ساخته شود؛ زیرا نمی‌توانیم از منابع داخلی این کار را انجام دهیم. هر ساخت‌وسازی که منابع ملی داشته باشد، توجیه دارد. در حال حاضر مشهد ۶۰۰۰ تخت دارد، اما ۳۰۰۰ تخت نیاز دارد که الان ۱۰۰۰ تخت در دست اقدام است. در طرح مولدسازی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از دانشگاه‌‎های جلودار و پیش‌رو است. در این طرح ما دو زمین را واگذار کردیم که برای بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر صرف می‌شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله ما در کشور تأمین منابع مالی است، گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه سلامت به توفیقات بیشتری برسیم، باید سهم سلامت از تولید ناخالص ملی افزایش پیدا کند تا انتظارات مردم به بهترین نحو پاسخ داده شود. اگر سهم سلامت از تولید ناخالص ملی به دوبرابر افزایش پیدا کند، بسیاری از مشکلات ما کمتر خواهد شد. در حال حاضر این سهم حدود ۵ درصد بوده که باید به ۸ تا ۱۰ درصد افزایش پیدا کند. باید نوسازی تجهیزات را دنبال کنیم. تجهیزات ما در دانشگاه بیش از ده‌،پانزده‌سال سن دارند که باید با دستگاه‌‎های جدید جایگزین شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->