پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره)
سرخط خبرها

استفاده شهرداری مشهد از وَن‌های تخصصی ویژه جمع آوری کودکان کار

  • کد خبر: ۲۴۹۹۸۹
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
استفاده شهرداری مشهد از وَن‌های تخصصی ویژه جمع آوری کودکان کار
رئیس اداره مراکز و خدمات اجتماعی گفت: امیدواریم در سال جاری، برای جمع آوری و ساماندهی کودکان کار از وَن‌های تخصصی با حضور کارشناسان فعال در زمینه کودک استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس اداره مراکز و خدمات اجتماعی شهرداری مشهد که به همراه معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی و سرپرست مجتمع قضایی حمایتی شوق زندگی مشهد برای بازدید به اداره ارتباطات مردمی ۱۳۷ رفته بودند، اظهارداشت: با توجه به حساسیت موضوع آسیب‌های اجتماعی و با توجه به رفاه حال شهروندان و زائران مشهد الرضا (ع) در این بازدید مقرر شد تا اطلاع رسانی بر اثر تماس‌های مردمی، در حوزه کودکان کار و آسیب‌های اجتماعی مثل، معتادین متجاهر و متکدیان، به محض اعلام به سیستم کارشناسان اجتماعی ارجاع داده شود.

عباس نظافت در این باره گفت: برای تسریع در عملیات جمع آوری توسط نیرو‌های گشت که به صورت روزانه انجام می‌شود، اعلام از طریق بی سیم نیز صورت می‌گیرد.

او ادامه داد: بر این اساس، در نظر داریم تا با برگزاری همایشی برای مخاطبینی که در حوزه کودکان کار با مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ تماس گرفته‌اند، آن‌ها را از روند پیگیری آسیب دیدگان اجتماعی در حوزه کودکان کار مطلع کنیم و به عنوان کنش‌گران حوزه اجتماعی پیگیرِ نکات و سوالات‌شان در این حوزه هستیم.

رئیس اداره مراکز و خدمات اجتماعی درباره وَن‌های تخصصی برای جمع آوری و ساماندهی کودکان کار گفت: تمامی افرادی که از ابتدا در این زمینه اقدام می‌کنند باید افرادی متخصص در حوزه روانشناسی کودک باشند، امید به خدا این اتفاق امسال رقم خواهد خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->