دیدار شهردار مشهد مقدس با کاتب بزرگ‌ترین قرآن هنری جهان افزایش ساعت سرویس‌دهی خط ۳ قطارشهری مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۷۲ تنی زباله مشهد در روز پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ۲ هزار و ۲۳۲ تن زباله جمع‌آوری شد رفع گره ترافیکی چندساله ابتدای خیابان پنجتن مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهدالرضا (ع)، پیشگام در مسیر تحقق شعار سال ۱۴۰۴ رکورد بازدید از نمایشگاه گل و گیاه مشهد شکست | ثبت حدود ۷۰ هزار بازدیدکننده غرق‌شدن پسربچه ۴ساله در یک استخر ذخیره آب در حاشیه شهر مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی حمایت از کارکنان شهرداری‌ها با پیگیری شورای عالی استان‌ها تبدیل ایست‌کار‌های شهرداری مشهد به الگوی ملی کیفیت هوای مشهد امروز در شرایط سالم قرار گرفت (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برای اولین بار، یک زن رئیس جدید MI۶ خواهد شد نصب سیستم‌های هوشمند ترافیکی با اعتباری بالغ بر ۹۸۱ میلیارد ریال در معابر شهری مشهد جزئیات جدید از پروژه هزار و ۷۷ واحدی مسکن در خراسان رضوی | سرپناهی برای محرومان ثبات‌نداشتن قیمت خرید گل‌محمدی از چالش‌های مهم تولید این محصول است عراقچی در دیدار با آل‌ثانی، بر همکاری منطقه‌ای برای حمایت از فلسطین تأکید کرد آغاز جلسه علنی مجلس | ادامه بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در دستور (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات سوئد قابل توجیه نیست اعلام برنامه‌های پاسداشت رئیس‌جمهور سیزدهم و همراهانش در هفته شهدای جمهور تشرف یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر به مشهدالرضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴ | نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند گفت‌وگو با پدر شهید سیدحسن نصرالله درباره روزهای کودکی، شهادت و لحظه وداع با او + فیلم
سرخط خبرها

یکسان‌سازی نرخ حمل‌و‌نقل عمومی دغدغه زائران

  • کد خبر: ۲۵۰۱۲۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
یکسان‌سازی نرخ حمل‌و‌نقل عمومی دغدغه زائران
با توجه به تقاضا، ناوگان حمل‌و‌نقل مسافربری تأمین شد و شاهد شکسته‌شدن رکورد پایانه مسافربری مشهد در جابه‌جایی زائران در ایام شهادت امام‌رضا (ع) بودیم.

بخش حمل‌و‌نقل مسافربری خراسان رضوی با همکاری مجموعه‌های مختلف خدمت‌رسان در دهه پایانی ماه صفر و با تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران استان و شهر مشهد، امسال شاهد اقدام‌های ویژه حمل‌و‌نقل و در یک‌کلام آمادگی مشهد برای میزبانی از زائران بود. تمامی پیش‌فروش بلیت‌های اتوبوس به مقصد مشهد در مسیر رفت‌و‌برگشت در دستور‌کار قرار گرفت و مسافران به‌راحتی اقدام به خرید بلیت کردند.

با توجه به تقاضا، ناوگان تأمین شد و شاهد شکسته‌شدن رکورد پایانه مسافربری مشهد در جابه‌جایی زائران در ایام شهادت امام‌رضا (ع) بودیم. طبق آمار اعلامی، در مجموع ۳۱۵‌هزار‌و ۴۷۹ زائر توسط ۱۹‌هزار‌و ۷۱۶ سفر ناوگان عمومی جاده‌ای، از مبادی مختلف به مقصد مشهد جابه‌جا شدند که نسبت به دوره مشابه سال قبل در تعداد سفر ناوگان ۲.۵‌درصد افزایش داشت. 

سهم وسایل نقلیه در سفر‌های ورودی از‌جمله اتوبوس ۵۸ درصد، مینی‌بوس ۲۲‌درصد و سواری کرایه ۲۰‌درصد بود. خروجی زائران از مشهد، از تاریخ ۳۰‌صفر تا سوم ربیع‌الاول درمجموع ۱۹۲‌هزار‌و ۶۴۵ زائر توسط ۸‌هزار‌و ۵۴۷ سفر ناوگان عمومی جاده‌ای از مبدأ مشهد به مقاصد مختلف استان بود که در‌این‌زمینه سهم وسایل نقلیه در سفر‌های خروجی برای اتوبوس ۵۶‌درصد، مینی‌بوس ۳۱‌درصد و سواری کرایه ۱۳‌درصد بود. 

بیشترین اعزام شامل استان‌های خراسان جنوبی، تهران، سیستان‌و‌بلوچستان، اصفهان، مازندران، خراسان شمالی، یزد، قم، گلستان و خراسان شمالی بود. در‌مجموع در سه روز پایانی ماه صفر امسال، ۳ میلیون و ۶۷۵‌هزار‌و ۹۸۶ سفر از طریق ۱۷۳۰ دستگاه ناوگان برون‌شهری انجام شده است. حضور وزیر راه و شهرسازی و بازدید از روند خدمت‌رسانی به زائران در مشهد پس از ترک فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد از پایانه مسافربری امام‌رضا (ع) و بخش‌های مختلف صورت گرفت. 

مالکان و مدیران شرکت‌های حمل‌و‌نقل مسافر استان مشکلات موجود مسافران از قبیل یکسان‌سازی نرخ حمل‌و‌نقل عمومی مسافر در مسیر‌های رفت‌و‌برگشت و نیز مشکلات موجود در‌خصوص بیمه تکمیلی رانندگان و سختی کار این زحمت‌کشان جاده‌ای را مطرح کردند تا مورد بررسی و رفع قرار گیرد.

اولویت رسیدگی به مشکلات ناوگان از قبیل ورود ناوگان جدید به عرصه حمل‌و‌نقل به جهت کسری ناوگان در این بخش برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر و نیاز موجود به ورود ناوگان از کشور‌های خارجی مطرح و به‌دنبال آن نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر در این بخش موردتوجه وزیر راه قرار گرفت. 

به‌منظور ایجاد مهلت مناسب در‌جهت تغییر و بازگشت ظرفیت ناوگان اتوبوسی، مطابق با ظرفیت مندرج در کارت وسیله نقلیه، به این وسیله فرصت انطباق ظرفیت (تعداد صندلی) ناوگان اتوبوسی با ظرفیت مندرج در کارت شناسایی وسیله نقلیه تا پایان بهمن‌ماه امسال تمدید شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->