درخواست بازنشستگان از رئیس مجلس: آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق را دوباره بررسی کنید ناجی ١۵٠ زائر اربعین حسینی در گذشت + ویدئو مهارت حلقه مفقوده مهاجرت در ایران سیمایی صراف: دانشگاه را دور از نگاه‌های حزبی اداره کنیم چه زمانی نرخ رشد جمعیت کشور مثبت می‌شود؟ دستگیری سارق خودرو با تیراندازی هوایی پلیس در نیشابور (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) واکسن آنفلوانزا برای استفاده عموم مردم در داروخانه‌های مشهد موجود است ایران در آبان ماه ۱۴۰۳ میزبان المپیاد جهانی ترکیبیات است + جزئیات نخستین واکسن ضد آبله میمونی در جهان تأیید شد راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد تأثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور سال ۱۴۰۴، ۶۰ درصد خواهد شد ۲۲۵ پروژه آموزشی مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش خراسان رضوی می‌شود اعمال قانون ۱۰۲۲ خودروی حادثه ساز در مشهد | ۴۱ خودرو متخلف توقیف شدند (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یادی از مرحوم دکتر علی اکبر فیاض، مؤسس دانشکده ادبیات مشهد | درخت سترگ دانش اولین نمایشگاه خدمات پرستاری در خاورمیانه| تحول نظام سلامت با گسترش مراکز مراقبت در منزل تاثیر بیماری آسم بر افزایش خطر ناباروری زنان برای تعامل با کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش و یادگیری هستیم میان‌وعده مناسب برای زنگ تفریح دانش‌آموزان چیست؟ کانون بازنشستگان: بازنشستگان را شرمنده خانواده نکنید | برای درمان بیماریِ صعب‌العلاج وام می‌خواهند و ما شرمنده‌ایم! پسر معتاد به شیشه، پدر و مادرش در اراک را به قتل رساند ابعاد جدیدی از قتل یاسمین رحمتی، استاد موسیقی دانشگاه تهران از زبان یکی از اقوامش مرد معتاد قتل پسر ۴ ساله همسر موقت خود را انکار کرد + عکس
سرخط خبرها

ارزش غذایی کدام نان‌ها بیشتر است؟

  • کد خبر: ۲۵۰۳۱۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
ارزش غذایی کدام نان‌ها بیشتر است؟
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر مصرف نانی که با آرد کامل، خمیر ترش یا خمیر مایه تهیه شده باشد تاکید کرد و گفت: نان‌های تیره به دلیل وجود درصد بالای سبوس، افزایش دهنده ارزش غذایی نان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا پوراحمد ضمن مقایسه میانگین مصرف نان در ایران و سایر کشور‌ها تصریح کرد: سرانه مصرف نان در کشور دو تا سه برابر میانگین کشور‌های جهان است.

وی در خصوص اهمیت وجود سبوس در نوع آردی که برای تهیه نان استفاده می‌شود، اظهارداشت: سبوس گندم غنی‌ترین منبع غذایی فیبر‌های غذایی نامحلول و الیاف گیاهی محسوب می‌شود و دارای ویتامین‌های گروه B، C، E، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: نان‌های تیره دارای سبوس بیشتر است ولی ذائقه غذایی مردم ما به نان‌های روشن بیشتر کشش دارد.

وی با بیان این که استفاده از آرد سفید بدون سبوس سبب افزایش قند خون و در نتیجه افزایش انسولین در بدن می‌شود، تاکید کرد: این موارد باعث بروز چاقی، کبد چرب و دیابت نوع ۲ و حتی در برخی موارد باعث بروز سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود.

به گفته پور احمد، از آنجا که سازمان غذا و دارو رسالت نظارت بر ایمنی و بهداشت کالا‌های سلامت محور را بر عهده دارد، بازرسی از کارخانجات تولید آرد تحت پوشش و نانوایی‌ها به صورت مستمر انجام می‌شوند و محصولات تولیدی مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

وی در پایان هموطنان را به مصرف نان‌های تیره با آرد کامل و حاوی سبوس بیشتر از قبیل نان سنگک توصیه و اظهارکرد: افزایش آگاهی و مطالبه مردم می‌تواند نقش بسزایی در تشویق پخت نان با آرد کامل در نانوایی‌ها داشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->