پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

تشرف ۵۰ هزار زائر اردوزبان به حرم مطهر رضوی در دهه آخر ماه صفر

  • کد خبر: ۲۵۰۷۶۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
تشرف ۵۰ هزار زائر اردوزبان به حرم مطهر رضوی در دهه آخر ماه صفر
هم‌زمان با ایام دهه آخر ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) بیش از ۵۰ هزار زائر اردوزبان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی با اعلام این که حرم مطهر حضرت رضا (ع) در طول سال و در مناسبت‌های مختلف میزبان بیش از نیم‌میلیون زائر از کشور‌های هندوستان و پاکستان است، گفت: در ایام دهه آخر ماه صفر و ایام شهادت امام رضا (ع) بیش از ۵۰ هزار زائر اردوزبان از این کشور‌ها به حرم مطهر رضوی مشرف شدند که برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، خدماتی و درمانی برای آنها در نظر گرفته شده بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد ذوالفقاری تصریح کرد: مدیریت زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی برای استقبال از این زائرین برنامه‌های متنوع فرهنگی - تبلیغی تدارک دیده بود که عمده این برنامه‌ها با اجرای سخنرانی و بیان معارف دینی، مرثیه‌سرایی و عزاداری در رواق غدیر حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام ذوالفقاری همچنین به ارائه خدمات اسکان و اختصاص مکان‌هایی برای استراحت و خواب این زائران در حرم مطهر رضوی اشاره و بیان کرد: امسال در ایام دهه آخر ماه صفر رواق حضرت زهرا (س) و رواق شیخ حر عاملی برای خواب و استراحت زائران اردوزبان در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: در این ایام همچنین مکان‌هایی همچون حسینیه امام خمینی (ره) واقع در خیابان فدائیان اسلام، حسینیه آل‌عمران واقع در خیابان امام رضا (ع) و حسینیه عارف‌الحسینی واقع در خیابان خسروی نو برای استقرار و اسکان زائران اردوزبان در خارج از حرم مطهر رضوی، در نظر گرفته شده بود.

مدیر زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: این حسینیه‌ها با ظرفیت اسکان روزانه بیش از ۴ هزار زائر در ایام دهه آخر ماه صفر، پذیرای زائران اردوزبان و خادمان حرم مطهر رضوی بود که در زمان‌های مختلف متبرکات رضوی بین این زائران توزیع می‌شد.

 وی ادامه داد: ارائه خدمات درمانی از دیگر خدماتی بود که در ایام دهه صفر به زائران اردوزبان ارائه شد و این زائران در صورت کسالت با مراجعه به مراکز درمانی آستان قدس رضوی از جمله دارالشفای حرم مطهر رضوی مورد تفقد و معاینه خادمان درمانی، قرار می‌گرفتند.

مدیر زائرین غیرایرانی در پایان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های زائران اردوزبان در ایام دهه آخر ماه صفر برگزاری اجتماع بزرگ اردو زبانان بود که این اجتماع ۱۸ شهریورماه در رواق بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد و میزبان خیل عزاداران اردوزبان بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->