تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

تشرف ۵۰ هزار زائر اردوزبان به حرم مطهر رضوی در دهه آخر ماه صفر

  • کد خبر: ۲۵۰۷۶۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
تشرف ۵۰ هزار زائر اردوزبان به حرم مطهر رضوی در دهه آخر ماه صفر
هم‌زمان با ایام دهه آخر ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) بیش از ۵۰ هزار زائر اردوزبان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی با اعلام این که حرم مطهر حضرت رضا (ع) در طول سال و در مناسبت‌های مختلف میزبان بیش از نیم‌میلیون زائر از کشور‌های هندوستان و پاکستان است، گفت: در ایام دهه آخر ماه صفر و ایام شهادت امام رضا (ع) بیش از ۵۰ هزار زائر اردوزبان از این کشور‌ها به حرم مطهر رضوی مشرف شدند که برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، خدماتی و درمانی برای آنها در نظر گرفته شده بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد ذوالفقاری تصریح کرد: مدیریت زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی برای استقبال از این زائرین برنامه‌های متنوع فرهنگی - تبلیغی تدارک دیده بود که عمده این برنامه‌ها با اجرای سخنرانی و بیان معارف دینی، مرثیه‌سرایی و عزاداری در رواق غدیر حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام ذوالفقاری همچنین به ارائه خدمات اسکان و اختصاص مکان‌هایی برای استراحت و خواب این زائران در حرم مطهر رضوی اشاره و بیان کرد: امسال در ایام دهه آخر ماه صفر رواق حضرت زهرا (س) و رواق شیخ حر عاملی برای خواب و استراحت زائران اردوزبان در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: در این ایام همچنین مکان‌هایی همچون حسینیه امام خمینی (ره) واقع در خیابان فدائیان اسلام، حسینیه آل‌عمران واقع در خیابان امام رضا (ع) و حسینیه عارف‌الحسینی واقع در خیابان خسروی نو برای استقرار و اسکان زائران اردوزبان در خارج از حرم مطهر رضوی، در نظر گرفته شده بود.

مدیر زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: این حسینیه‌ها با ظرفیت اسکان روزانه بیش از ۴ هزار زائر در ایام دهه آخر ماه صفر، پذیرای زائران اردوزبان و خادمان حرم مطهر رضوی بود که در زمان‌های مختلف متبرکات رضوی بین این زائران توزیع می‌شد.

 وی ادامه داد: ارائه خدمات درمانی از دیگر خدماتی بود که در ایام دهه صفر به زائران اردوزبان ارائه شد و این زائران در صورت کسالت با مراجعه به مراکز درمانی آستان قدس رضوی از جمله دارالشفای حرم مطهر رضوی مورد تفقد و معاینه خادمان درمانی، قرار می‌گرفتند.

مدیر زائرین غیرایرانی در پایان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های زائران اردوزبان در ایام دهه آخر ماه صفر برگزاری اجتماع بزرگ اردو زبانان بود که این اجتماع ۱۸ شهریورماه در رواق بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد و میزبان خیل عزاداران اردوزبان بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->