والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت نام ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر برای استفاده از خدمات شهرداری در حوزه سرویس مدارس در مشهد

  • کد خبر: ۲۵۱۱۶۰
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
ثبت نام ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر برای استفاده از خدمات شهرداری در حوزه سرویس مدارس در مشهد
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر از اولیا در حوزه خدمات‌دهی شهرداری مشهد در راستای سرویس‌دهی مدارس ثبت نام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرتضی چایچی مطلق در جلسه شرکت‌های حمل‌و‌نقل دانش‌آموزی و عوامل اجرایی اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه‌ ماه مهر قرار داریم، موضوع حمل‌ونقل دانش‌آموزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این حوزه نیز بسیاری از خانواده‌ها دغدغه‌مند هستند.

وی با بیان اینکه الگوی سرویس‌دهی مدارس تغییر پیدا کرده و بار آن بر دوش مدیران مدرسه است، عنوان کرد: در سامانه حمل‌ونقل سرویس‌دهی مدارس اشکالات و چالش‌هایی وجود داشت که سعی بر این بود تا نواقص برطرف شود و براساس ظوابط قانونی و به‌کارگیری نکات پلیس راهور و بازرسی از ابتدای ماه مهر خدمات سرویس‌دهی مدارس توسط شرکت‌های حمل‌ونقل به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

چایچی مطلق بیان کرد: تاکنون ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر از اولیا دانش‌آموزی در سامانه حمل‌ونقل دانش‌آموزی شهرداری مشهد ثبت نام کرده‌اند و امیدواریم در حوزه حمل‌ونقل و سرویس‌دهی مدارس بعد از شروع سال تحصیلی بتوانیم کارنامه قابل قبولی داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد ادامه داد: طبق مصوبات، نرخ کرایه ماهانه نیز به زودی برای سال جدید تصویب می‌شود و تمام تلاش‌ها نیز این است که هزینه‌های در نظر گرفته شده برای والدین مقرون به صرفه باشد، همچنین در این حوزه با متخلفان که قوانین را رعایت نکنند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به جلسات برگزار شده در این خصوص تصریح کرد: طی جلساتی که با مسئولان داشتیم، تاکید فرماندار بر همکاری و تعامل با مدیران مدارس بوده است و قطعا تا چند روز آینده، تعامل با مدارس در راستای حمل‌ونقل دانش‌آموزی بیشتر خواهد شد تا اولیا در جریان روند کار سرویس‌دهی مدارس قرار گیرند و بدانند که باید چگونه در این خصوص اقدام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->