نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

خودروی لوکس مدافع سابق استقلال کشف شد/ دستبرد ۳۰ میلیونی سارقان

  • کد خبر: ۲۵۱۲۲
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
خودروی لوکس مدافع سابق استقلال کشف شد/ دستبرد ۳۰ میلیونی سارقان
سارقان بعد ازسرقت خودروی مدافع سابق تیم استقلال تهران اموال داخل آن که ۳۰ میلیون تومان ارزش داشت را با خود بردند و بعد از چند روز خودرو را بدون سرنشین در محله یافت آباد رها کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سارقان در این روز‌های کرونایی هم دست ازکارنکشیدندو به خودروی مزدا تری مدافع سابق تیم استقلال پایتخت هم رحم نکردندوآن رادزدیدند. آن‌ها بعدازسرقت این خودرواموال داخل آن که ۳۰ میلیون تومان ارزش داشت رابا خودبردندو بعداز چند روز خودرو را بدون سرنشین در محله یافت آباد رها کردند.

امیرحسین صادقی، مدافع سابق تیم استقلال تهران درباره سرقت خودرویش به جام جم گفت: بعداز ظهر پنجشنبه بیست و هشتم فروردین امسال خودروی مزدا تری ام که مقابل خانه ام در محله زعفرانیه پارک بود به سرقت رفت. بعداز اطلاع از ماجرای سرقت به کلانتری دربند رفتم وماجرای دزدی را خبرداد. ماموران شکایتم را ثبت کردند. ساختمان محل زندگی ام مجهز به دوربین مداربسته نبودودوربین‌های ساختمان‌های اطراف نیز به درستی تصاویر صحنه سرقت را ثبت نکرده بودند.

وی افزود:بعدازشکایتم درکلانتری بود که ماموران تحقیقات برای یافتن خودرویم را آغاز کردندتااینکه باگذشت بیش ازدو شبانه روزازماجرای سرقت خودرویم نگذشته بود که بعداز ظهرشنبه سی ام فروردین امسال ازطریق ماموران کلانتری یافت آباد مطلع شدیم که آن‌ها خودروی سرفتی مرا در محله یافت بدون سرنشین در حالی یافتندکه بدون سرنشین در حالی رها شده بود که آن را به پارکینگ منتقل کردند.

سارقان ضبط و پنل، ساعت، چک و مدارک و؛ که درخودرویم بود را به سرقت برده بودند و ارزش اموال سرقت شده از خودرویم ۳۰ میلیون تومان می‌شد. یک ماه قبل از اینکه خودروی من هم مورد سرقت قرار بگیرد خودروی همسرم که در مقابل خانه مان پارک شده بود مورد سرقت قرار گرفت و اموالی که خودروی او سرقت شد چهارمیلیون تومان ارزش داشت. پلیس در جستجوی سارقان فراری است و امیدوارم که هر چه سریع‌تر بازداشت و تحویل قانون شوند.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->