ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جلسات سنتی قرآن‌خوانی ویژه خواهران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۱۳۲۶
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
جلسات سنتی قرآن‌خوانی ویژه خواهران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود
به همت اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، جلسه سنتی قرآن کریم ویژه بانوان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه امروز (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) این سلسله‌جلسات که با هدف مأنوس‌شدن هرچه بیشتر زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی با قرآن و معارف قرآنی و همچنین آشنایی آن‌ها با نحوه قرائت صحیح کلام وحی برگزار می‌شود، با حضور جمعی از بانوان زائر و مجاور در رواق حضرت‌زهرا(س) برپا شد.

مرضیه میرزایی‌پور، قاری و مدرس قرآن کریم و برگزیده مسابقات قرآنی اوقاف، در این جلسه به بیان نکاتی در خصوص قرائت صحیح قرآن کریم و رفع اشکال قرائت مخاطبان پرداخت.

این مدرس قرآنی در حاشیه برگزاری این جلسه گفت: جلسات سنتی قرآن یکی از بهترین مکان‌ها برای خواندن و یادگیری روخوانی و روان‌خوانی قرآن است و علاقه‌مندان به یادگیری رشته‌های مختلف قرآنی از جمله روخوانی، روان‌خوانی، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق و... می‌توانند با حضور در این جلسات، سؤالات خود را مطرح و آموزش‌های اجمالی در این زمینه را دریافت کنند.

گفتنی است جلسات سنتی قرآن کریم ویژه خواهران دو بار در هفته، روز‌های یکشنبه با حضور مرضیه میرزایی‌پور و روز‌های سه‌شنبه با حضور مریم خطیب از اساتید و مربیان قرآنی خواهران، بعد از اقامه نماز جماعت ظهروعصر در رواق حضرت‌زهرا(س) برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->