قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد!
سرخط خبرها
آخرین یافته محققان؛

پوشیدن دستکش باعث پخش شدن کروناویروس می‌شود

  • کد خبر: ۲۷۱۸۴
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
پوشیدن دستکش باعث پخش شدن کروناویروس می‌شود
محققان باور دارند، لمس سطوح مختلف با دستکش یکبار مصرف تکراری نه تنها میکروب‌های مضر را گسترش می‌دهد بلکه ویروس را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج بررسی‌های اخیر محققان نشان می‌دهد استفاده از دستکش از افراد در برابر کووید ۱۹ محافظت نمی‌کند.

بسیاری از افراد در سراسر کانادا به منظور حفظ خود از ابتلا به ویروس کرونا از ماسک صورت استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که تعداد افرادی که به استفاده از دستکش یکبار مصرف روی آورده‌اند نیز رو به گسترش است.

در حالی که بحث‌های زیادی پیرامون اثربخشی پوشیدن ماسک صورت در ملاء عام وجود دارد، سامون چاکرابارتی، محقق کانادایی می‌گوید: جواب این که آیا دستکش باعث جلوگیری از شیوع  کووید ۱۹ می‌شود یا نه، بسیار واضح‌تر است.

این محقق در گفت‌و‌گو با شبکه تلویزیونی  CTVNews.caگفت:  پوشیدن دستکش در ملاء عام و اماکن‌ عمومی ضروری نیست.

او می‌گوید: پژوهش‌های میدانی نشان داده که مردم اغلب از یک جفت دستکش در مکان‌های عمومی استفاده می‌کنند و بدون آنکه آن را تعویض کنند به همه سطوح دست می‌زنند. 

محققان تأکید می‌کنند: استفاده افراد از دستکش‌ یکبار مصرف بدین شکل برای حفظ سلامت خود از ویروس کرونا متناقض است و آنها را به طور جدی‌تری در خطر ابتلا به کووید ۱۹ قرار می‌دهد.

چاکرابارتی توضیح داد: لمس سطوح مختلف با همان جفت دستکش یکبار مصرف نه تنها میکروب‌های مضر را گسترش می‌دهد بلکه ویروس را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می‌کند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC)  نیز این پیام را تکرار می‌کند و اصرار دارد که پوشیدن دستکش برای عموم مردم ضروری نیست. در عوض  برای تکمیل فعالیت‌های روزانه، رعایت بهداشت نکته‌ایست که می‌تواند افراد از از خطر ابتلا به بیماری بسیار مسری کووید ۱۹ در امان نگه دارد. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->