آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیران شیوع کرونا

  • کد خبر: ۲۷۵۴۷
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
سفیران شیوع کرونا
در‌صورت ازسرگیری حضور زائران در شهر، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه محیط‌ها الزامی است
شهرآرانیوز - با شروع تعطیلات در ایام عید سعید فطر، احتمال سفر زائران و مسافران به شهر مشهد افزایش می‌یابد.
 
هرچند پیش بینی می‌شود با وجود بحران ماه‌های گذشته، سفر‌های این چنینی کم رنگ‌تر از گذشته باشد، نمی‌توان از این حضور چشم پوشی کرد؛ زیرا هریک از این افراد می‌توانند بدون رعایت مسائل و پروتکل‌های بهداشتی، سفیران شیوع کرونا، چه در شهر مبدأ خود و چه در مشهد باشند.
 
معاون خدمات شهری شهردار مشهد نیز در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تأکید بر حفظ سلامت زائران و با توجه به احتمال شروع سفر‌ها در ایام پیش رو و به ویژه تابستان بیان کرد: از ابتدای شیوع کرونا، شهرداری عملیات ضدعفونی کردن را با تمام امکانات انجام داده و در همین راستا تمهیدات ویژه‌ای برای شروع سفر‌ها در تابستان اندیشیده شده است و اقدامات نظافتی و ضدعفونی کردن معابر با ورود زائران ادامه خواهد داشت.
مهدی یعقوبی افزود: همه امکانات و تجهیزات خدمات شهری ازجمله جمع آوری زباله، رفت و روب سطح شهر به ویژه نقاط پیرامونی حرم مطهر افزایش خواهد یافت و ناوگان حمل و نقل عمومی نیز با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، آماده خدمت رسانی به زائران است.

به گفته یعقوبی، اقدامات در حوزه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی رعایت مسائل بهداشتی و تبلیغات محیطی در شهر، با ورود زائران بیشتر خواهد شد.

در بخش دیگری از این جلسه نیز معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری استان با تأکید بر حمایت‌های شهرداری و مصوبات به موقع شورای اسلامی تأکید کرد: بخش مهمی از موفقیت‌های مشهد در مقابله با کرونا به اقدامات ارزنده شهرداری برمی گردد؛ شهرداری مشهد در این زمینه نه تنها وظایف ذاتی و سازمانی خود را انجام داد، بلکه عملکردی فراتر از حد انتظار داشت و در مقابله با کرونا خوش درخشید.
محمد صادق براتی ادامه داد: شهرداری مشهد نه تنها در زمان شیوع کرونا، بلکه در همه مواقع بحرانی، کارنامه درخشانی دارد.

درخواست ۶۰ واحد اقامتی برای بازگشایی

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به تصمیمات اخذ شده در جلسه ستاد خدمات سفر که روز چهارشنبه برگزار شد، به شهرآرا گفت: تصمیمات درباره بازگشایی مراکز اقامتی گرفته شده است و ظرف چند روز آینده، اجرایی خواهد شد. به این ترتیب در تعطیلات پیش رو، مراکزی که درخواست خود را برای بازگشایی ارائه داده اند و در راستای رعایت موارد بهداشتی از آن‌ها بازدید صورت گرفته است، باز خواهند بود.
یوسف بیدخوری افزود: تاکنون از ۲۳۸ واحد اقامتی مجاز فقط ۶۰ واحد درخواست بازگشایی داده اند و پروتکل‌های مخصوص درباره آن‌ها اجرایی خواهد شد و بازدید‌های مربوط نیز مجددا به صورت دوره‌ای پیگیری خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->