ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی پنج ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال جاری نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

توزیع ۱۵هزار بسته جدید کمک معیشتی شهرداری

  • کد خبر: ۲۷۷۲۰
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
  • ۲
توزیع ۱۵هزار بسته جدید کمک معیشتی شهرداری
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تعداد بسته‌های کمک‌ معیشتی شهرداری به ۶۵هزار بسته افزایش یافت.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد گفت: پس از توزیع ۵۰ هزار بسته کمک معیشتی توسط شهرداری مشهد، با ۱۵ هزار خانواری مواجه شدیم که ارتباط مستقیمی با شهرداری نداشتند و سایر دستگاه‌ها هم آن‌ها را پوشش نداده بودند و بنابراین ۱۵ هزار بسته کمک معیشتی برای زنان سرپرست خانوار و دانش‌آموزان با خانواده‌های نیازمند درنظر گرفته شد.

بتول گندمی با اشاره به برخی مصوبات جلسه علنی اخیر شورا، گفت: اوایل امسال بود که شهردار مشهد پیشنهاد اختصاص بسته کمک معیشتی ویژه اقشار آسیب‌پذیر و مشاغل آسیب‌دیده را به شورای شهر ارائه داد و اعضای شورا هم حمایت خود را مشروط به پای کار آمدن سایر دستگاه‌های دخیل در این حوزه کردند.

وی با بیان اینکه پیشنهاد اختصاص بسته کمک معیشتی با حمایت بخش‌های مختلف همچون بهزیستی، کمیته امداد، سپاه و بسیج همراه شد، گفت: شهرداری مشهد تأمین ۵۰ هزار بسته را عهده‌دار شد و این بسته‌ها را بین خانواده‌های زیر پوشش توزیع کرد.

گندمی ارزش هر بسته را ۲۵۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: بسته‌های کمک معیشتی شامل افرادی شده که با شهرداری رابطه کاری غیرمستقیم دارند؛ همچون کارگران فصلی حوزه خدمات‌شهری و نیرو‌های حوزه حمل‌ونقل و... برخی از خانواده‌ها نیز توسط شورای اجتماعی محلات شناسایی و معرفی شدند که تحت حمایت سایر دستگاه‌ها نبودند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد گفت: پس از توزیع ۵۰ هزار بسته، با جامعه‌ای از اقشار نیازمند مواجه شدیم که ارتباط مستقیمی با مدیریت شهری نداشتند و سایر دستگاه‌ها هم آن‌ها را پوشش نداده بودند؛ از جمله زنان سرپرست خانوار و بخشی هم از حوزه‌های خانواده دانش‌آموزی نیازمند که شناسایی شده‌اند.

گندمی تصریح کرد: این جامعه ۱۵ هزار خانوار را شامل می‌شود و بر همین اساس تعداد بسته‌های کمک معیشتی شهرداری از ۵۰ هزار خانوار به ۶۵ خانوار افزایش یافت و رقم حمایتی شورای شهر مشهد به ۱۶ میلیارد تومان رسید.

وی در ادامه با تقدیر و تشکر از شهرداری مشهد که با وسعت نظر به این موضوع ورود کرد و کار درخور شأنی انجام داد، گفت: سازمان‌دهی بسیار مناسبی با کمک سازمان تاکسی‌رانی در توزیع بسته‌ها صورت گرفته که تشکر می‌کنیم.

گندمی در ادامه درخصوص جایگاه‌های CNG هم گفت: براساس مصوبه حمایتی شورای شهر مشهد، اوایل اسفند ۹۸، اجاره‌بهای املاک شهرداری که در اجاره بخش خصوصی بود، برای ۳ ماه ابتدا سال به دلیل شیوع کرونا مشمول بخشودگی شد؛ برای این جایگاه‌ها نیز اجاره ثابت مشمول ۵۰ درصد بخشودگی شده است.

وی بیان اینکه تمام این جایگاه‌ها در تمام دوران تعطیلی مشاغل و اصناف فعال بودند و خدمات ارائه می‌دادند، تصریح کرد: با این وجود، میزان فروش آن‌ها به شدت کم شده بود و اکنون با مسائل مالی جدی مواجه هستند و بخش زیادی از کارکنان آن‌ها حقوق اسفند و فروردین خود را با تأخیر دریافت کرده یا بخشی از آن‌ها اخذ کرده‌اند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد افزود: بخش خصوصی بانگاه اقتصادی وارد این عرصه شده، ولی به دلیل کرونا متضرر هم شده و عملا ادامه فعالیت آن‌ها با مشکل مواجه شده است.

گندمی خاطرنشان کرد: برهمین اساس، علاوه بر بخشودگی بخشی از اجاره‌بها، ۵۰ درصد سهم شهرداری‌ها که حدود ۵۰۰ میلیون تومان، از سود فروردین‌ماه و اردیبهشت جایگاه‌های CNG با تصمیم اعضای شورای شهر بخشیده و ۵۰ درصد مابقی را هم می‌توانند تا پایان سال ۹۹ پرداخت کنند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
منیژه رحیمی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
0
0
سلام خانمی هستم 55 ساله شوهرم کارتن خوابه خو دم سرپرستم تو بازار هفتگی بخاطر کرونادرامدخوبی ندارم. مستاجر م بدهکارم ساکن شهرری درخواست مساعدت مالی معشعیتی دارم
سعیدجعفری
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۶
0
0
ازشما درخواست کمک دارم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->