بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

پایان رانندگی با گواهینامه منقضی/جریمه ۳۰ هزار تومانی متخلفین

  • کد خبر: ۲۷۷۸۲
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱
  • ۱
پایان رانندگی با گواهینامه منقضی/جریمه ۳۰ هزار تومانی متخلفین
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از پایان مدت زمان رانندگی با گواهینامه های منقضی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اظهار داشت: بر اساس تدابیر رئیس پلیس راهور ناجا مقرر شد در ایام کرونا فرصتی به دارندگان گواهینامه‌هایی که تاریخ اعتبارشان رو به اتمام است، داده شود؛ در همین راستا مقرر شد رانندگانی که تاریخ گواهینامه‌شان منقضی شده تا پایان ماه مبارک رمضان برای تمدید فرصت داشته و بدون مشکل رانندگی و تردد کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان هموطنان دقت کنند که ماموران پلیس راهور در خصوص کنترل گواهینامه‌ها دقت بیشتری داشته و نسبت به اعمال قانون با آن دسته از رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده، اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: جریمه رانندگی با گواهینامه منقضی ۳۰ هزار تومان است.

سرهنگ کرمی‌اسد با تأکید بر این مطلب که فرصت پلیس راهور به رانندگانی که گواهینامه‌شان منقضی شده رو به اتمام است، اعلام کرد: این افراد باید با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ و طی فرآیند‌های لازم جهت تمدید اعتبار گواهینامه خود اقدام کنند.

وی افزود: رانندگان مطلع هستند که یک ماه قبل از تاریخ پایان اعتبار گواهینامه باید برای تمدید گواهینامه اقدام کنند، اگرچه پلیس راهور با توجه به شرایط کرونا به رانندگان فرصت داده بود.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اعلام کرد: رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده و آن دسته از افرادی که هنوز یک ماه به پایان اعتبار گواهینامه‌شان باقی مانده است باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ در آنجا با ارائه یکسری مدارک لازم و معرفی به پزشک معاینه وضعیت جسمی و روانی این افراد بررسی شده و در صورت نداشتن مشکل، اطلاعات به پلیس راهور ارسال و مقدمات چاپ گواهینامه فراهم می‌شود.

سرهنگ کرمی‌اسد در پاسخ به اینکه چه مدت طول می‌کشد تا گواهینامه چاپ شود، اظهار داشت: بعد از اینکه مدارک و مراحل پزشکی در پلیس +۱۰ انجام و تأیید شد مراتب به پلیس راهور ارسال شده و کارشناسان پلیس راهور بلافاصله نسبت به بررسی، ثبت و تأیید اطلاعات متقاضی اقدام کرده و مراتب از طریق سیستم به چاپخانه اعلام می‌شود؛ حداکثر یک هفته تا ۱۰ روز بعد از ثبت درخواست در پلیس +۱۰ گواهینامه به دست راننده خواهد رسید.

وی در پاسخ به این سؤال که رانندگی با داشتن رسیدی که در مرکز پلیس +۱۰ ارائه می‌شود چه حکمی دارد، خاطرنشان کرد: در رسیدی که در قبال دریافت مدارک در پلیس +۱۰ به افراد داده می‌شود مدت زمان قید شده؛ در محدوده زمانی مشخص شده فرد می‌تواند رانندگی و تردد داشته باشد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از رانندگان درخواست کرد حتما به تاریخ اعتبار گواهینامه خود دقت کرده و یک ماه مانده به انقضای این فرصت، حتما برای تمدید گواهینامه به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
0
سلام .تعرفه ها خیلی گرون شد یهویی ..امسال تا اردبهشت نرخ پارسال بود هرسال دیر کرد ۷۴۰۰ تومان .‌الان شده ۲۵ هزار تومان .اگرکسی رانندگی هم نکنه بفکر گواهینامه نمیفته ولی الان خیلی گرون کردین .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->