افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان رانندگی با گواهینامه منقضی/جریمه ۳۰ هزار تومانی متخلفین

  • کد خبر: ۲۷۷۸۲
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱
  • ۱
پایان رانندگی با گواهینامه منقضی/جریمه ۳۰ هزار تومانی متخلفین
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از پایان مدت زمان رانندگی با گواهینامه های منقضی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اظهار داشت: بر اساس تدابیر رئیس پلیس راهور ناجا مقرر شد در ایام کرونا فرصتی به دارندگان گواهینامه‌هایی که تاریخ اعتبارشان رو به اتمام است، داده شود؛ در همین راستا مقرر شد رانندگانی که تاریخ گواهینامه‌شان منقضی شده تا پایان ماه مبارک رمضان برای تمدید فرصت داشته و بدون مشکل رانندگی و تردد کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان هموطنان دقت کنند که ماموران پلیس راهور در خصوص کنترل گواهینامه‌ها دقت بیشتری داشته و نسبت به اعمال قانون با آن دسته از رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده، اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: جریمه رانندگی با گواهینامه منقضی ۳۰ هزار تومان است.

سرهنگ کرمی‌اسد با تأکید بر این مطلب که فرصت پلیس راهور به رانندگانی که گواهینامه‌شان منقضی شده رو به اتمام است، اعلام کرد: این افراد باید با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ و طی فرآیند‌های لازم جهت تمدید اعتبار گواهینامه خود اقدام کنند.

وی افزود: رانندگان مطلع هستند که یک ماه قبل از تاریخ پایان اعتبار گواهینامه باید برای تمدید گواهینامه اقدام کنند، اگرچه پلیس راهور با توجه به شرایط کرونا به رانندگان فرصت داده بود.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اعلام کرد: رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده و آن دسته از افرادی که هنوز یک ماه به پایان اعتبار گواهینامه‌شان باقی مانده است باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ در آنجا با ارائه یکسری مدارک لازم و معرفی به پزشک معاینه وضعیت جسمی و روانی این افراد بررسی شده و در صورت نداشتن مشکل، اطلاعات به پلیس راهور ارسال و مقدمات چاپ گواهینامه فراهم می‌شود.

سرهنگ کرمی‌اسد در پاسخ به اینکه چه مدت طول می‌کشد تا گواهینامه چاپ شود، اظهار داشت: بعد از اینکه مدارک و مراحل پزشکی در پلیس +۱۰ انجام و تأیید شد مراتب به پلیس راهور ارسال شده و کارشناسان پلیس راهور بلافاصله نسبت به بررسی، ثبت و تأیید اطلاعات متقاضی اقدام کرده و مراتب از طریق سیستم به چاپخانه اعلام می‌شود؛ حداکثر یک هفته تا ۱۰ روز بعد از ثبت درخواست در پلیس +۱۰ گواهینامه به دست راننده خواهد رسید.

وی در پاسخ به این سؤال که رانندگی با داشتن رسیدی که در مرکز پلیس +۱۰ ارائه می‌شود چه حکمی دارد، خاطرنشان کرد: در رسیدی که در قبال دریافت مدارک در پلیس +۱۰ به افراد داده می‌شود مدت زمان قید شده؛ در محدوده زمانی مشخص شده فرد می‌تواند رانندگی و تردد داشته باشد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از رانندگان درخواست کرد حتما به تاریخ اعتبار گواهینامه خود دقت کرده و یک ماه مانده به انقضای این فرصت، حتما برای تمدید گواهینامه به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
0
سلام .تعرفه ها خیلی گرون شد یهویی ..امسال تا اردبهشت نرخ پارسال بود هرسال دیر کرد ۷۴۰۰ تومان .‌الان شده ۲۵ هزار تومان .اگرکسی رانندگی هم نکنه بفکر گواهینامه نمیفته ولی الان خیلی گرون کردین .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->