انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

اعلام جزئیات نصب پلاک سوم بر روی خودرو

  • کد خبر: ۲۷۸۰۸
  • ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۱
اعلام جزئیات نصب پلاک سوم بر روی خودرو
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: نصب پلاک سوم بر روی خودرو‌ها یک قانون است که در سال ۸۶ تصویب شده است، اما در چند سال گذشته اجرایی نشده است که از امسال به مرحله اجرا در می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید کمال هادیانفر  اظهار کرد: برابر قانون پلیس راهنمایی و رانندگی جدا از پلاکی که روی خودرو در طرح تعویض پلاک نصب می‌کند باید یک پلاک سومی هم روی ماشین‌ها نصب می‌کردند که به آن پلاک سوم می‌گویند، پلاک سوم یک قانون است.

 

وی افزود: این پلاک در قالب دو چیپ روی پلاک و زیر شیشه جلو و زیر آئینه باید نصب شود که این چیپ اطلاعات VIN و سایر اطلاعاتی که نیاز است در یک حجم مشخص (۳۰ تا ۹۰ کیلوبایت) در آن چیپ گنجانده می‌شود و اطلاعات به صورت RFID در اختیار پلیس قرار می‌گیرد تا مأموران راهور بتوانند با دست افزار‌هایی که دارند این اطلاعات را بخوانند و به هویت اصلی مالک و خودرو پی ببرند.

 

به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا نصب پلاک سوم بر روی خودرو‌ها یک قانون است که در سال ۸۶ تصویب شده است، اما در چند سال گذشته اجرایی نشده و به آن اهمیتی داده نشده است.

 

سردار هادیانفر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توانایی عملیاتی کردن این طرح را در داخل کشور داریم، گفت: با تدبیر فرمانده ناجا این موضوع در کمیسیون فناوری ناجا تصویب شد و قرار شد تا شرایطی را برای ساخت و تولید این چیپ‌ها ایجاد کنیم، فعلاً بحث مطالعات تمام شده و کار تولید در نمونه‌ها انجام می‌شود.

 

فعلاً پلاک سوم برای همه لازم‌الاجرا نیست

وی خاطرنشان کرد: امسال بنا داریم خودرو‌هایی که به مراکز شماره‌گذاری کشور مراجعه می‌کنند، یعنی افرادی که برای نقل و انتقال و یا سند زدن می‌آیند یا شماره‌های جدیدی که قرار است به پلاک‌ها اضافه شود مجهز به پلاک سوم شوند. البته فعلاً این طرح به صورت سراسری برگزار نمی‌شود و فقط برای افرادی است که گفته شد.

 

پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند

 

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه پلاک سوم مزایای بسیار فوق‌العاده‌ای برای راننده و مالک خودرو دارد، گفت: یکی از موضوعاتی که در مورد پلاک سوم مطرح است، بحث مقابله با سرقت است. در سرقت‌هایی که رخ می‌دهد باید اصالت خودرو ثابت شود که فعلاً تنها ملاک اصالت برای پلیس پلاک است. مثلاً پلاک را می‌زنیم نوشته پراید سفید، پلاک شماره فلان با سامانه من همخوانی دارد، ولی من شاسی موتور و VIN را در لحظه ندارم تا بررسی کنم ببینم آن خودرو سرقتی است یا خیر، درست که در دست افزار این مشخصات را دارم، ولی نمی‌توانم کاپوت هر ماشینی را بالا بزنم و شاسی را چک کنم.

 

به گفته سردار هادیانفر تمامی اطلاعات در چیپ‌ها که موسوم به پلاک سوم هستند وجود دارد که مأموران راهور می‌توانند در لحظه ارکان خودرو را با اطلاعاتی که نزد پلیس است تطبیق دهند و در لحظه ثابت می‌شود که این خودرو سرقتی است یا خیر.

 

وی در پاسخ به سوال دیگرمبنی بر اینکه این طرح از چه زمانی اجرا می‌شود، گفت: بنا داریم برای آبان ماه این طرح را برای افرادی که بالاتر گفته شد، اجرایی کنیم.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->