دختر کوهدشتی با ضربات پتک پدر به کما رفت | پدر خودکشی کرد واکسیناسیون پیش از اقدام به بارداری را جدی بگیرید شورای مشورتی فرزندان بهزیستی برگزار شد معاون استاندار خراسان رضوی: ابتلا ۳۰۰ نفر از کادر درمان خراسان رضوی به کرونا کشف ۲۴ مورد کشتار غیرمجاز دام در مشهد | پلمب ۵ واحد غیرمجاز در شهر اجرای سه طرح آبرسانی روستایی در خلیل آباد کلید خورد آمار کرونا در ایران ۲۵ تیر | ۱۹۹ جانباخته جدید و ادامه وضعیت قرمز در خراسان رضوی موفقیت آزمایش اولیه واکسن کرونا روی انسان وضعیت تورهای ترکیه پس از بازگشایی مرزها آزمون TELP به‌صورت حضوری برگزار می‌شود | تمام دوره‌های کالج، مجازی برگزار می‌شود جواهرزاده: بوم‌گردی نیازمند توسعه همه‌جانبه متصدیان بومی است هشدار حریرچی: حتی مبتلاشدگان از کرونا ایمن نیستند | میزان مرگ از ۳۲ به ۲۲۰ نفر افزایش یافته است گزارش تکان‌دهنده رئیس کل سازمان نظام پزشکی به رئیس‌جمهور اولین بانک اطلاعات بیماران کرونایی در مشهد تهیه شد میزان افزایش مستمری بگیران تأمین اجتماعی بر اساس سابقه فعالیت (۱۰ تا ۳۵ سال) اعلام شد بازداشت ۵ نفر در رشتخوار به اتهام نقض موازین بهداشتی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا برای کلاس های ترم آینده دانشگاه جامع هستیم متقاضیان تابعیت از مادر ایرانی به استانداری‌ها مراجعه کنند
خبر ویژه
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

رستوران‌هایی که پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند انتخاب کنید

  • کد خبر: ۲۸۱۲۲
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
رستوران‌هایی که پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند انتخاب کنید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: به هموطنان توصیه می‌کنیم رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، زهرا عبداللهی در نشست خبری امروز با اشاره به شروع فعالیت رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها گفت: همزمان با آغاز فعالیت رستوران‌ها، برای پیشگیری از کرونا، هموطنان باید نکات تغذیه‌ای را رعایت کنند و توصیه کلی ما این است که مواد شیرینی، غذا‌های چرب، قند، نمک و چربی به دلیل آنکه عاملی است برای تضعیف سیستم ایمنی بدن، زیاد استفاده نشود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بهتر است توزیع مواد قندی، شیرینی، نمک، غذا‌های سرخ شده و چرب در رستوران‌ها محدود شود، گفت: برای اینکه سیستم ایمنی بدن عملکرد بهتری داشته باشد، توصیه می‌شود در تغذیه روزانه از موادی که حالت آنتی‌اکسیدان دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، استفاده کرد.

عبداللهی ادامه داد: مصرف روزانه سبزی و میوه حتماً توصیه می‌شود. همچنین توصیه می‌شود اصول تغذیه صحیح بیشتر رعایت شود و بر مصرف همه گروه‌های غذایی و رعایت بهداشت در شرایط فعلی که همه جا باز هستند، تأکید می‌شود.

وی افزود: به هموطنان توصیه می‌کنیم مکان و رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود و همچنین غذا‌هایی که سفارش می‌دهند نیز مواردی که گفته شده، در آن‌ها وجود داشته باشد؛ در چنین شرایطی می‌توان از کرونا پیشگیری کرد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
توجه : نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمیشود.
سرخط خبرها

{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}