نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا:

هیچ سربازی بر اثر کرونا فوت نکرده است

  • کد خبر: ۲۸۱۸۰
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
هیچ سربازی بر اثر کرونا فوت نکرده است
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: هیچ سربازی در هیچ پادگانی بر اثر کرونا فوت نکرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا مبنی بر اینکه آیا در بین سربازان، موردی داشته ایم که به کرونا مبتلا شده و جان خود را از دست داده باشد، اظهار کرد: خوشبختانه از اولین روزی که کرونا وارد ایران شد تا به الان، هیچ سربازی بر اثر کرونا فوت نکرده است.

وی افزود: اینکه چند نفر به این بیماری مبتلا شده اند، ستاد کل نیرو‌های مسلح باید از طریق آماری که از تمامی یگان‌ها می‌گیرد، اعلام کند.

سردار مهری بیان کرد: برای همه مشمولان تمهیدات پزشکی در نظر گرفته شده، البته این را هم یادآوری کنم که اقدامات پزشکی بسیار خوبی در سطح پادگان‌ها برقرار است تا جایی که نیرو‌های مسلح به کمک سایر نهاد‌ها برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به میدان آمده‌اند.

وی در پایان گفت: در مقر پادگان‌ها خصوصاً آسایشگاه‌های سربازان هیچ مشکل و بیماری گزارش نشده و رعایت مسائل بهداشتی در پادگان‌ها به خوبی انجام می‌شود و به صورت کلی بگویم که پادگان‌ها و نیرو‌های انتظامی برای مقابله با این ویروس آماده هستند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->