بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت
سرخط خبرها

اندرسون، استاد دانشگاه یوسی‌ال‌اِی آمریکا: باید کنار مردم ایران بایستیم

  • کد خبر: ۲۸۲۶۵
  • ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۷
اندرسون، استاد دانشگاه یوسی‌ال‌اِی آمریکا: باید کنار مردم ایران بایستیم
ریچارد اندرسون گفت: تحریم‌ها تنها به افرادی که قدرت تأثیرگذاری بر سیاست را ندارند، آسیب می‌رساند
به گزارش شهرآرانیوز، استاد روابط بین الملل با اشاره به تحریم‌ها عملکرد ایران در مقابله با کرونا را مثبت دانست و گفت: اگر ما فکر می‌کنیم مردم ایران به دلیل مسائل داخلی تحت فشار هستند، باید مشکلاتشان را کم کنیم باید کنارشان بایستیم نه با اعمال تحریم مشکلاتشان را بیشتر کنیم و در مقابلشان قرار گیریم.

ریچارد اندرسون، (Richard D. Anderson) استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه یوسی‌ال‌اِی (آمریکا) است. وی نظرات خود را درباره تنش‌ها و راه‌های مقابله با کرونا در شرایط تحریم مطرح کرد.

 

ایران علیرغم تحریم‌ها توانسته با کرونا مقابله کند

 

اگر یک زندگی را نجات دهیم دنیا را نجات داده‌ایم

 

وی در ابتدا گفت: مرگ و میر در ایران ناشی از کرونا نسبت به سایر کشورهای جهان رقم متوسطی است و نشان می‌دهد که ایران علیرغم تحریم‌ها توانسته با کرونا مقابله کند، اما مرگ هر انسان حتی یک نفر هم فاجعه است. شما اگر یک زندگی را نجات دهید دنیا را نجات داده‌اید.

 

تحریم‌ها تنها به افرادی که قدرت تأثیرگذاری بر سیاست را ندارند، آسیب می‌رساند

 

اندرسون در ادامه با انتقاد از تحریم‌ها گفت: من به طور کلی با مجازات تحریم مخالف هستم. تحریم‌ها به افرادی که مسئولیت دارند و هدف تحریم هستند، آسیب نمی‌رساند و تنها بر افرادی که قدرتی ندارند و مسئول نیستند و  قدرت تأثیرگذاری بر سیاست، قدرت اعتراض  و غیره ندارند، آسیب می‌رساند.

 

باید کنار مردم ایران بایستیم

 

ای‌کاش می‌توانستم رنج مردم ایران را کم کنم

 

استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه یوسی‌ال‌اِی (آمریکا) تاکید کرد: اگر ما فکر می‌کنیم مردم ایران به دلیل مسائل داخلی تحت فشار هستند، باید مشکلاتشان را کم کنیم باید کنارشان بایستیم نه با اعمال تحریم مشکلاتشان را بیشتر کنیم و در مقابلشان قرار گیریم. من عمیقا آرزو می‌کنم که می‌توانستم رنج مردم ایران را کم کنم.

 

وی هم چنین در مورد ضرورت لغو تحریم‌ها گفت: ترامپ از لغو تحریم‌ها امتناع می‌ورزد زیرا می‌خواهد آمریکا را متقاعد کند که جهان خارج پر از خطرات و دشمنان زیادی است، در حالیکه می‌خواهد سربازان آمریکایی را از جنگ خارج کند، از نظر ترامپ در صورت عدم اجرای تحریم، هیچ کسی باور نمیکرد که جهان خارج خطرات جدی دارد، بنابراین وی برخی از کشورها، به ویژه ایران را تحریم می‌کند ، زیرا با نشان دادن جمهوری اسلامی به عنوان یک خطر، هواداران خود را خشنود می‌کند‌، ترامپ می‌خواهد متحدان اسرائیلی‌اش را خوشحال کند.

 

هیچ کدام از طرفین جنگ نمی‌خواهد

 

اندرسون در ادامه تاکید کرد: ایران و آمریکا اکنون مشابه هم هستند، اولین مسئولیت هر دولت مراقبت از مردم کشور است.

 

کرونا تهدیدی مشترک برای جهان است و همه برابر در این خصوص هستند

 

وی در پایان در مورد احتمال جنگ گفت: من هنوز فکر نمی‌کنم که احتمال جنگ وجود داشته باشد. ترامپ کمپینی را اجرا کرده است که  خستگی از جنگ را برای آمریکایی‌ها نشان می‌دهد. هیچ کدام از طرفین جنگ نمی‌خواهد و نسبت به اقدامات خود کاملا هوشیار هستند.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->