جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال گذشته روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد
سرخط خبرها

ورود خودروهای سواری بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۸۷۳۰
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
ورود خودروهای سواری بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد می‌شود؟
برای ورود موقت خودروهای سواری بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی از سوی سرمایه‌گذاران خارجی منعی وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود ممنوعیت واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی، اعلام جدید معاون فنی گمرک از این حکایت دارد که منعی برای ورود موقت خودروهای سواری بالای ۲۵۰۰ سی‌سی از سوی سرمایه‌گذاران خارجی وجود ندارد و در این رابطه گمرک ضمانت لازم را خواهد داشت.

چندی پیش هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت اقتصاد مصوب کرد که سرمایه‌گذاران خارجی بتوانند به ازای هر ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری در ایران تا سه دستگاه خودروی سواری نو را بدون ارائه‌ جواز عبور و پس از تشریفات گمرکی تا پنج سال ورود موقت کند که مدت این مجوز یک ساله تعیین شد اما با مجوز گمرک و با رعایت استانداردها امکان تمدید تا پنج سال وجود دارد.

امکان ورود موقت خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی با ضمانت گمرک

 تازه‌ترین اظهارات مهرداد ارونقی - معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران - در رابطه با تسهیلات گمرک برای سرمایه‌گذاران خارجی مبنی بر ورود سه دستگاه خودروی سواری برای مدت پنج سال از این حکایت دارد که ورود خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی نیز امکان‌پذیر باشد.

این در حالی است که در سال‌های گذشته و با تغییر ضوابط و شرایط واردات خودرو، ورود خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی ممنوع شده بود و طبق توافقات انجام شده خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی که اکنون وارد شده و در گمرک وجود دارند نیز به غیر از موارد استثنا، متروکه شده و باید برای تعین تکلیف در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گیرد.

معاون امور گمرکی گمرک ایران با اشاره به امکان  ورود سه درستگاه خودروی سواری برای مدت پنج سال از سوی سرمایه‌گذاران خارجی گفته که منعی جهت ورود موقت خودروهای سواری بالای ۲۵۰۰ سی سی به نظر نمی‌رسد و گمرک می‌تواند تضمین لازم جهت ورود موقت این خودروها را بصورت بیمه نامه معتبر دریافت و اجازه ورود موقت را صادر کند.

 ارونقی در تشریح تسهیلات گمرکی در نظرگرفته شده برای سرمایه‌گذاران خارجی توضیح داد: مسافران غیرمقیم ایران که با خودروی شخصی خود وارد کشور می‌شوند، هرگاه جواز عبور مانند کارنه دو پاساژ، از کانون‌های جهانگردی کشورهای ملحق به قرارداد گمرکی ورود موقت وسایل نقلیه شخصی در دست داشته و به گمرک ورودی ارائه دهند می‌توانند تا سه ماه، بدون الزام به تسلیم اظهارنامه یا تأدیه تضمینی به گمرک، از وسیله نقلیه خود در کشور استفاده کنند یا در  این مدت چندین بار با وسیله خود از راه‌های مجاز وارد و خارج شوند؛ البته گمرک ایران می‌تواند به درخواست متقاضی در صورت داشتن عذر موجه مدت استفاده از وسیله نقلیه در داخل کشور را حداکثر تا پایان مدت اعتبار جواز تمدید کند.

به گفته وی، استفاده از این مزایا منوط به این است که مجوز برای ورود وسیله نقلیه به ایران دارای اعتبار باشد. همچنین مندرجات در جواز عبور با مشخصات وسیله نقلیه وارده مطابق باشد و در هیچ یک از قسمت‌های مختلف جواز آثار قلم خوردگی وجود نداشته باشد، مگر اینکه کانون صادرکننده جواز، اصلاحی را که به عمل آمده با مهر و امضای خود گواهی کرده باشد. باید توجه داشت ایرانیان مقیم خارج از کشور به شرطی می‌توانند از مقررات این ماده استفاده کنند که قبل از ورود به ایران حداقل سه ماه متوالی در خارج اقامت داشته باشند.

معاون امور گمرکی گمرک ایران گفت: شیوه‌نامه اجرایی این تصویب نامه، به زودی پس از برگزاری جلسه مشترکی فی مابین گمرک و سازمان سرمایه‌گذاری و تأیید مراجع ذی‌صلاح جمع بندی و جهت اقدام لازم به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ خواهد شد.

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->