صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی ۶۹ پروژه جدید گردشگری در خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۹۰۱۸۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
راه‌اندازی ۶۹ پروژه جدید گردشگری در خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از راه‌اندازی ۶۹ پروژه جدید گردشگری در خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد موسوی امروز ۲ مهر ماه، در نشست خبری هفته گردشگری که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد اظهار کرد: گردشگری در راستای وظایف خود به عنوان یک صنعت پردرآمد فرهنگی و اقتصادی، در مقابل صنایع خودروسازی و صنایع نظامی قد علم کرده است.

وی افزود: از آنجا که صنعت گردشگری بر محور انسانیت و طبیعت است نشان داده که می‌تواند نقش موثری در انتقال فرهنگ داشته باشد و اهمیت بالایی در پایه‌گذاری و دوام نظام و حکومت داشته باشد، لذا تاسیسات گردشگری در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در ادامه از ثبت و راه‌اندازی ۶۹ پروژه جدید گردشگری در ۶ ماهه اول سال جاری خبر داد و بیان کرد: این تعداد پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۰۳۷ میلیارد تومان انجام شده است.

موسوی در خصوص سایر اقدامات این حوزه افزود: همچنین ۶۲ فقره مجوز بهره‌برداری از تاسیسات گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۱۴۳۰ میلیارد تومان صادر شده که این پروژه‌ها برای بیش از ۱۱۰۰ نفر به صورت مستقیم در بخش‌های مختلف صنعت گردشگری استان ایجاد اشتغال کرده است.

موسوی با اشاره به صدور مجوز‌های جدید سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری ۶۰ فقره مجوز‌های سرمایه‌گذاری جامع صادر شده که مجموع سرمایه‌گذاری‌های مربوط به این مجوز‌ها به ۱۷۴۴ میلیارد تومان می‌رسد.

وی گفت: امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، شاهد رشد ۷۵ درصدی در حجم سرمایه‌گذاری‌ها و رشد ۳۷ درصدی در تعداد پروژه‌های بهره‌برداری هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اضافه کرد: علاوه بر این نیز شاهد افزایش ۳۰ درصدی تعداد تخت‌های اقامتی استان هستیم.

وی ادامه داد: تاثیرات مثبت این اقدامات بر اشتغال‌زایی در استان ملموس است و با افزایش تعداد پروژه‌های بهره‌برداری شده با حجم سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، زمینه اشتغال برای بیش از ۱۱۰۰ نفر در بخش‌های مختلف گردشگری فراهم شده که این رقم در مقایسه با سال گذشته، رشد ۱۰۳ درصدی داشته است.

موسوی اظهار کرد: همچنین حدود ۶ درصد به تعداد طرح‌های جدید اضافه شده که این رقم نشان‌دهنده رشد مستمر در توسعه زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و رویداد‌های مرتبط با صنعت گردشگری تصریح کرد: خراسان رضوی، علاوه بر آثار تاریخی، با برگزاری رویداد‌ها و جشنواره‌های متنوع به توسعه گردشگری فرهنگی نیز کمک بسزایی کرده است. جشنواره‌های مختلف در مشهد و سایر شهرستان‌های استان توانسته‌اند گردشگران زیادی را جذب کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی افزود: برنامه‌های آینده گردشگری نیز بر همین محور تدوین شده، لذا ما در سال جهش تولید، تلاش کرده‌ایم با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری با بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی کلیه ظرفیت‌های گردشگری استان را به کار گرفته و به سمت بهره‌وری بیشتر حرکت کنیم.

وی یکی از برنامه‌های اصلی در حوزه توسعه گردشگری را همکاری با سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: با همکاری و هم‌افزایی بیشتر در این راستا توانسته‌ایم نتایج خوبی در زمینه جذب سرمایه‌گذار و اجرای پروژه‌های جدید به دست آوریم.

موسوی با اشاره به اینکه مشهد به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری ایران، سهم زیادی در جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد افزود: تلاش ما این است تا با افزایش تعداد هتل‌ها و تاسیسات گردشگری، این ظرفیت‌ها را گسترش دهیم و در حال حاضر، هدف‌گذاری ما افزایش ظرفیت تخت‌های اقامتی به ۱۶۶۰ عدد است، ضمن اینکه برنامه‌ریزی شده تا تعداد هتل‌های جدید نیز به بیش از ۱۰۰ مورد برسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با بیان اینکه در برخی حوزه‌های گردشگری همچنان مشکلاتی وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است، گفت: کمبود زیرساخت‌های گردشگری و نبود امکانات رفاهی در برخی شهرستان‌ها باعث کاهش جذب گردشگر شده، لذا ما در تلاشیم این مشکلات را با برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات لازم رفع و رجوع کنیم.

وی اضافه کرد: در کنار این موارد، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما برای آینده صنعت گردشگری خراسان رضوی تمرکز بر توسعه گردشگری فرهنگی و رویداد محور است.

موسوی گفت: در این راستا ما در نظر داریم با برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های بیشتر، گردشگری را به عنوان یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصادی و اجتماعی استان معرفی کنیم و امیدواریم با همکاری سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط در تداوم این روند، خراسان رضوی سهم بیشتری از گردشگری داخلی و خارجی کشور را به خود اختصاص دهد و به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری ایران شناخته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->