شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

اختصاص بخش عمده‌ای از موقوفات آستان قدس به پروژه‌های عام‌المنفعه

  • کد خبر: ۲۹۰۵۱۹
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
اختصاص بخش عمده‌ای از موقوفات آستان قدس به پروژه‌های عام‌المنفعه
مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی گفت: بخش عمده‌ای از موقوفات و نذورات آستان قدس رضوی صرف پروژه‌های عام‌المنفعه نظیر ساخت بیمارستان‌ها، مدارس و مراکز فرهنگی شده است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا اسماعیل‌زاده، در نخستین اجلاسیه بین‌المللی واقفان و ناذران رضوی که سوم و چهارم مهرماه، در محل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت وقف و نذورات در پیشبرد اهداف آستان قدس رضوی، گفت: ما با تلاش فراوان و مدیریت صحیح توانسته‌ایم منابع مالی بزرگی را جذب کنیم و در عرصه‌های مختلف به کار گیریم.

وی با اشاره به این موضوع که بخش عمده‌ای از این منابع صرف پروژه‌های عام‌المنفعه نظیر ساخت بیمارستان‌ها، مدارس و مراکز فرهنگی شده است، افزود: ما در حوزه موقوفات و نذورات توانسته‌ایم از همکاری و مشارکت افراد و خیرین برجسته در حوزه‌های مختلف بهره‌مند شویم. این افراد که در درمان بیماری‌های سرطان و عفونت توانمند بوده‌اند، نقش بسزایی در تأسیس و گسترش این مراکز داشته‌اند.

مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی همچنین درباره اهدای مدال‌های ورزشی به آستان قدس رضوی گفت: در سال‌های اخیر، مدال‌های قهرمانی در سطح المپیک و سایر مسابقات بین‌المللی توسط مدال‌آوران پرتلاش به موزه حرم مطهر رضوی اهدا شده است.

وی ابراز کرد: تعداد زیادی از ورزشکاران ما در خانه‌ها و ورزشگاه‌های ساخته‌شده به همت موقوفات، مشغول به تمرین و فعالیت هستند و این نشان از مدیریت صحیح در استفاده از منابع مالی و موقوفات دارد.

اسماعیل‌زاده به انتقادات و شبهاتی که پیرامون مدیریت منابع مالی و موقوفات مطرح می‌شود، پاسخ داد و تأکید کرد: ما با شفافیت کامل علاوه بر امنیت و سلامت منابع مالی، همواره تلاش کرده‌ایم تا در راستای اهداف بلندمدت آستان قدس رضوی گام برداریم و تمام اقدامات ما با نظارت دقیق و مستمر صورت‌ گرفته است.

وی در پایان گفت: هدف ما ارائه خدمات بهتر به جامعه و تحقق آرمان‌های واقفان و ناذرانی است که وجوه و منابع خود را در اختیار ما قرار داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->