زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

دستگیری ۷۸۰ معتاد و خرده‌فروش با کشف بیش از ۶۵ کیلو مواد مخدر در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۸۸۷
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
دستگیری ۷۸۰ معتاد و خرده‌فروش با کشف بیش از ۶۵ کیلو مواد مخدر در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی از کشف مقادیری مواد مخدر در طرح مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر، خبر داد.

سردار احمد نگهبان در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص کشف مواد مخدر اظهار کرد: هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی و درراستای رسیدگی به مطالبه‌ها و خواسته‌های مردمی، مرحله‌ای دیگر از طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر در سطح شهر مشهد، عملیاتی شد.

وی افزود: در این طرح، پلیس مبارزه با مواد مخدر با همکاری کلانتری‌های سطح شهر مشهد، ۶ قاچاقچی و ۱۹۷ خرده‌فروش را طی ۴۸ ساعت دستگیر کردند.

سردار نگهبان تصریح کرد: در این راستا، ۶۵ کیلو و ۸۶۷ گرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی آماده فروش، ۶ هزار و ۴۱ عدد قرص متادون و ۲ میلیارد و ۸۰۱ میلیون ریال وجه نقد حاصل از فروش مواد مخدر کشف و ۸ دستگاه موتورسیکلت و ۱۱ دستگاه خودروی سواری که برای توزیع مواد مخدر استفاده می‌شد، توقیف و روانه پارکینگ شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی با اشاره به پلمب ۱۱ مکان توزیع مواد مخدر اظهار داشت: در همین راستا، ۵۷۷ نفر معتاد متجاهر و کارتن‌خواب نیز در پاتوق‌های مواد مخدر سطح شهر مشهد جمع‌آوری شده و به مراکز بازپروری منتقل شدند و جهت بهبودی، زیر نظر کارشناسان قرار گرفتند.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: پلیس خدمتگزار و حامی مردم قانون‌مدار است و در مبارزه با سوداگران مرگ از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد و از شهروندان تقاضا داریم در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان و خرده‌فروشان مواد افیونی، موضوع را سریعاً از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->