مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟
سرخط خبرها

اخاذی با ساخت اپل آی‌دی

  • کد خبر: ۲۹۰۹۱
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
اخاذی با ساخت اپل آی‌دی
برخی ارائه‌دهندگان خدمات iOS با سوءاستفاده از ناآگاهی خریداران، برای ساخت یک اپل آی‌دی، رقم‌های هنگفتی دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیور، یکی از شگردهای کلاهبرداری در فضای مجازی و واقعی، چاپ کارت اپل آی‌دی در داخل کشور و انتساب آن به شرکت اپل است. با این حربه که ایمیل و پاسخ به سئوالات امنیتی در اختیار سازنده کلاهبردار اپل آی‌دی است و به غیر از نام کاربری و رمز، مابقی اطلاعات روی کارت غیرواقعی است، بنابراین پس از گذشت زمانی مشخص صادرکننده کارت اقدام به تغییر رمز می‌کند و آنطور که پلیس فتا هشدار داده، سایت‌های پشتیبان طراحی‌شده توسط کلاهبرداران یا ارایه‌دهندگان خدمات iOS، هنگام مراجعه کاربران، مبالغ هنگفتی دریافت می‌کنند.

کاربر آیفون و آیپد پس از قطع اتصال به سرویس‌ها و اطلاعات شخصی ذخیره‌شده در فضای ابری شرکت اپل، موفق به بازیابی رمز بر اساس ایمیل یا سوالات امنیتی نخواهد بود. وقتی کاربران گرفتار این مشکل می‌شوند، جهت بازیابی رمز عبور ناگزیر هستند به برخی فروشندگان و ارائه‌دهندگان خدمات iOS مراجعه کنند و آنها از نداشتن آگاهی و اطلاعات خریداران سوءاستفاده کرده و برای ساخت یک اپل آی‌دی رایگان رقم‌های چند ده هزار تا چند صد هزار تومانی دریافت می‌کنند.

با توجه به این‌که کارکرد اپل آی‌دی باعث می‌شود کسی که این اپل آی‌دی را با توجه به سوالات امنیتی ساخته است، به تمامی اطلاعات iOS از طریق شبکه ابری (iCloud) دسترسی داشته باشد، پلیس فتا هشدار داده که کاربران به‌هیچ عنوان در خرید iOSها اقدام به خرید یا دریافت رایگان اپل آی‌دی از فروشندگان نکنند، زیرا برای دریافت Apple ID  نیازی به پرداخت قیمت‌های غیرمعقول و دریافت کارت نیست، بلکه به رایگان از طریق فضای مجازی قابل ایجاد است.

البته در اقدام جدیدی که توسط اپل صورت گرفته است، ساخت اپل آی‌دی با شماره ایرانی امکان‌پذیر نیست. درواقع اپل برای افزایش امنیت حساب‌های خود، از کاربران هنگام ساخت حساب کاربری اپل یا همان اپل‌ آی‌دی، کد تایید می‌خواهد که دریافت این کد برخلاف معمول که از طریق ایمیل هم انجام می‌شد، نیازمند شماره تلفن است که با برقراری تماس یا پیامک این کد را ارسال کند.

 اما از آنجایی که به دلیل تحریم‌های آمریکا، شماره ایران در لیست شرکت‌ اپل نیست، کاربران نمی‌توانند با وارد کردن شماره، کد تاییدی دریافت کنند. البته اقداماتی که علیه توسعه‌دهندگان برنامه‌های iOS در ایران و اپلیکیشن‌های ایرانی با تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران اتفاق افتاده، با وجود شکایت‌ها و اقدامات قانونی نتیجه‌ای نداده و باید دید مشکل شماره تلفن برای کاربران ایرانی، چطور به دست شرکت‌ها چاره‌ می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->