افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک

  • کد خبر: ۲۹۲۲۳۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک
سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه توصیه کرد با استفاده از واکسیناسیون مادران و درمان نوزادان با آنتی‌بادی از ابتلای نوزادان به یک ویروس تنفسی بالقوه مرگبار جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این توصیه‌ها، برای تجویز واکسن و آنتی‌بادی یا یکی از آنها برای جلوگیری از عفونت نوزادان با ویروس سنسشیال تنفسی (RSV) پس از جلسه هفته گذشته گروه مشاوره استراتژیک سازمان بهداشت جهانی در مورد ایمن‌سازی اعلام شده است.

عفونت با ویروس سنسشیال تنفسی (RSV) یک بیماری شبیه سرماخوردگی ایجاد می‌کند که یک تا دو هفته به طول می‌انجامد؛ اما عفونت با این ویروس در برخی از گروه‌ها مانند نوزادان زیر ۶ ماه، سالمندان و افراد دچاراختلال دستگاه ایمنی یا بیماری‌های زمینه‌ای قلبی و تنفسی می‌تواند خطرناک و مرگبار باشد.

سازمان جهانی بهداشت برای کشور‌هایی که تصمیم به استفاده از واکسن مادری برای پیشگیری از عفونت نوزادان با ویروس RSV می‌گیرند، توصیه می‌کند یک تزریق واحد واکسن در سه ماهه سوم بارداری انجام شود. تزریق واکسن به مادر با انتقال آنتی‌بادی‌ها از مادر به جنین خطر عفونت‌های شدید با ویروس RSV در نوزادان را که ممکن است مرگبار باشند، کاهش می‌دهد.

در حال حاضر یک واکسن تایید شده برای تزریق به مادران در اواسط سه ماهه سوم بارداری (هفته ۳۲ تا ۳۶ بارداری) برای محافظت از نوزادانشان به نام آبرییسوو (Abrysvo) ساخت شرکت داروسازی فایزر در دسترس است.

همچنین یک درمان آنتی‌بادی مونوکلونال (پادتن تک‌دودمانی) تاییدشده به نام «نیراسویماب» (Nirasevimab) ساخت شرکت‌های سانوفی و آسترازنکا برای جلوگیری از عفونت RSV در نوزادان و کودکان و نوپا موجود است.

گروه مشاوره استراتژیک سازمان بهداشت جهانی همچنین نگرانی‌های مربوط به عرضه و همچنین هزینه بالای درمان آنتی‌بادی را یادآور شد و گفت این موضوع می‌تواند دسترسی جهانی و برابری برای این درمان را به شدت محدود کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->