اوسمار با پرسپولیس وارد معامله‌ای دو سر برد شد شایعه دستگیری مهاجم تیم ملی با کوکائین تکذیب شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) زمان بازگشت سردار آزمون مشخص شد اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس پخش زنده بازی منچستریونایتد و ناتینگهام فارست (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پرسپولیس امروز یا فردا تکلیف هاشمیان را مشخص می‌کند آلونسو: حواشی وینیسیوس تمام شد و دیگر مشکلی باهم نداریم چلسی در دوراهی صعود و سقوط پرده‌برداری والیبالیست روس از زمان وقوع حادثه برای صابر کاظمی غیبت طولانی‌مدت صلاح از ترکیب لیورپول اسلوت: اولین هدفم بازگرداندن لیورپول به مسیر پیروزی است آمادگی روزبه چشمی برای بازگشت به میادین اوسمار ستاره پرسپولیس را احیا می‌کند؟ مارکا راز درخشش امباپه را فاش کرد تاریخ و ساعت بازی رفت رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | قدرت‌نمایی مادریدی‌ها ادامه دارد؟
سرخط خبرها

ایمان سلیمی، جدیدترین مصدوم استقلال

  • کد خبر: ۲۹۴۶۰۸
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
ایمان سلیمی، جدیدترین مصدوم استقلال
مدافع استقلال احتمالاً به دلیل مصدومیت، بازی هفته هشتم این تیم را از دست می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این مشخص بود که روزبه چشمی و ابوالفضل جلالی به دلیل مصدومیت بازی با ذوب‌آهن را از دست داده‌اند، اما کسی از مصدومیت ایمان سلیمی خبر نداشت.

ظاهراً ایمان سلیمی هم در روز‌های اخیر مصدوم شده است و او هم نمی‌تواند در بازی با ذوب‌آهن در هفته هشتم لیگ برتر برای آبی‌ها بازی کند.

با این شرایط، دست سهراب بختیاری‌زاده در بازی با ذوب‌آهن در خط دفاع کاملاً بسته است و او انتخاب زیادی برای این خط از تیمش ندارد.

اگر بختیاری‌زاده بخواهد در بازی با ذوب‌آهن تیمش را با سیستم سه‌دفاعه به میدان بفرستد، از محمدحسین مرادمند، سامان فلاح و رافائل سیلوا استفاده خواهد کرد و انتخاب دیگری در این پست ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->