وزارت آموزش و پرورش: سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است درخواست ملاقات تتلو با مقامات قضایی تکذیب شد معلمان نباید نگران مسائل معیشت باشند سهم ۵۷ درصدی موتورسواران در تصادفات مرگبار تهران در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است آزمایش قند خون ناشتا چیست و مقدار نرمال آن چه مقدار است؟ دریافت وجه مازاد بر تعرفه پزشکی، مشمول مجازات قانونی است متوسط حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی با اجرای متناسب‌سازی و افزایش سالانه، بیش از ۱.۵ برابر اضافه شده است طوفان تند در اسکندریه مصر + فیلم کاهش شدید تنوع زیستی موجودات دریایی در جنوب کشور در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ خزانه جواهرات ملی برای بازدید عموم بازگشایی شد خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد
سرخط خبرها

دومین همایش ملی «پژوهش‌های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت» در مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۲۹۴۷۸۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
دومین همایش ملی «پژوهش‌های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت» در مشهد آغاز شد
دومین همایش ملی «پژوهش‌های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت» با حضور پژوهشگران، متخصصان و اساتید حوزه تغذیه و فناوری امروز (چهارشنبه، ۲۵ مهر ۱۴۰۳) در کلانشهر مشهد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمحمدعلی رضوی، دبیر این همایش، گفت: این همایش به مناسبت ۲۵ مهر ماه و همزمان با روز جهانی غذا با هدف بررسی چالش‌ها، فرصت‌ها و تهدید‌های حوزه غذا با حضور پژوهشگران و اندیشمندان برگزار می‌شود.

وی افزود: این همایش در قالب محور‌های تولید و فرآوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تاب‌آوری، ثبات و پایداری و با ارائه مقالات مرتبط با همین موضوعات آغاز شده است.

رضوی با بیان اینکه این همایش به مدت یک روز برگزار می‌شود، اظهار کرد: بیش از ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که ۱۰۴ عنوان آن در قالب پوستر، سخنرانی و... ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری صنایع، نهاد‌های آموزشی و اجرایی با هدف تولید، گسترش و انتشار دانش، سیاست گذاری و ترویج سیاست‌های مبتنی بر قوانین، توسعه زیرساخت‌ها و تبادل دستاورد‌های پژوهشی در حوزه امنیت و ایمنی غذا که در نهایت به ارتقاء سلامت جامعه منجر خواهد شد اقدام به برگزاری این همایش کرده است.

دبیر این همایش اظهار امیدواری کرد که با مشارکت گسترده متخصصان و اندیشمندان حوزه‌های مرتبط اعم از علوم کشاورزی، صنایع غذایی، بهداشت، پزشکی، مسوولان اجرایی و نمایندگان نهاد‌های قانونگذاری، دستاورد‌های همایش به ارتقاء سلامت جامعه و مصرف کنندگان منجر شود.

۱۶ اکتبر مصادف با ۲۵ مهر ماه «روز جهانی غذا» نام‌گذاری شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->