تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

دستگیری متهم به ۷ فقره زورگیری در شرق مشهد

  • کد خبر: ۲۹۵۹۶۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
دستگیری متهم به ۷ فقره زورگیری در شرق مشهد
جانشین فرمانده انتظامی مشهد گفت: با تلاش و پیگیری ماموران پاسگاه انتظامی هلالی، متهم به ۷ فقره زورگیری در شرق شهر مشهد به دام افتاد.

سرهنگ محمد چراغ در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص دستگیری متهمان اظهار کرد: در پی گزارش چند فقره زورگیری توسط جوانی سابقه‌دار در محدوده باغ‌ویلا‌های محدوده جاده ابلق، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی پاسگاه هلالی قرار گرفت. در بررسی یکی از سرقت‌ها مشخص شد فرد زورگیر به همراه یکی از دوستانش با ورود به داخل یک باغ‌ویلا در محدوده خیابان ستایش ضمن ضرب و شتم دو مرد جوان با تهدید قمه، دو دستگاه موتورسیکلت را از آن‌ها زورگیری کردند.

وی افزود: ماموران پاسگاه انتظامی هلالی با رصد‌های اطلاعاتی خود سرانجام مخفیگاه متهم را ردزنی و با هماهنگی مقام قضایی وی را دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی کلانشهر مشهد بیان کرد: متهم ۲۷ ساله در مواجهه با تعدادی از مال‌باخته‌ها، به ۷ فقره زورگیری از مردم در محدوده منطقه پنجتن و جاده ابلق اعتراف کرد. تحقیقات از متهم برای کشف دیگر جرائم احتمالی در اداره مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->