شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد
سرخط خبرها

پزشکیان: رژیم صهیونیستی فقط به دنبال جنگ و درگیری است

  • کد خبر: ۲۹۶۰۳۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
پزشکیان: رژیم صهیونیستی فقط به دنبال جنگ و درگیری است
رئیس جمهور گفت: باور ما این است که جنگ مانع توسعه کشور‌ها می‌شود و لذا قاطعانه به دنبال جلوگیری از گسترش تنش و درگیری در منطقه بوده و هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان شامگاه سه‌شنبه در نخستین بخش از برنامه‌های سفر به روسیه، در دیدار «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، با بیان اینکه نگاه بنده ایجاد وفاق در داخل کشورم و تقویت و گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است، تصریح کرد: متأسفانه در همان اولین روز آغاز به کار رسمی بنده رژیم صهیونیستی با ترور آقای هنیه به عنوان مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران سعی کرد در پیگیری این اهداف اخلال ایجاد کند.

رئیس جمهور پیام و عمل جمهوری اسلامی ایران را گسترش صلح و دوستی و پیام و عمل رژیم صهیونیستی را جنایت، کشتار و جنگ‌افروزی توصیف کرد و افزود: باور ما این است که جنگ مانع توسعه کشور‌ها می‌شود و لذا قاطعانه به دنبال جلوگیری از گسترش تنش و درگیری در منطقه بوده و هستیم، اما رژیم صهیونیستی نشان داده که فقط به دنبال جنگ و درگیری است. امیدوارم کشور‌های مدعی دفاع از حقوق بشر با تغییر روش و توقف حمایت‌های خود از رژیم صهیونیستی، به توقف جنایات و کشتار این رژیم کمک کنند.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران علاقمند و آماده توسعه روابط با هند است، اظهار داشت: عضویت ایران و هند در بریکس زمینه مناسبی برای تقویت بیش از پیش روابط و همکاری‌های دو کشور در راستای تأمین منافع متقابل است. امیدواریم در همین راستا در اجرای توافقات فیمابین به خصوص در زمینه توسعه بندر چابهار تسریع شود.

رئیس جمهور گفت: تقویت روابط و همکاری‌های اقتصادی میان کشور‌های منطقه باعث ارتقای سطح رفاه و امنیت کشور‌های ما خواهد شد. بنده در همین راستا ایده ایجاد یک شبکه ارتباطی میان کشور‌های منطقه را مطرح کردم و بریکس همچنین الگو و بستر مناسبی برای پیگیری این ایده است.

پزشکیان با اشاره به دغدغه نخست وزیر هند درباره مسائل افغانستان خاطرنشان کرد: باید با انگیزه و اراده ساخت آینده منطقه با افغانستان نیز تعامل و گفتگو داشته باشیم. باید کمک کنیم تا ملت افغانستان نیز با حل مشکلات به صلح، آرامش و رفاه برسند؛ جمهوری اسلامی ایران حامی هر اقدامی است که به تثبیت صلح و آرامش در افغانستان کمک کند.

نخست وزیر هند نیز در این دیدار با اشاره به سفر قبلی خود ایران و دیدارش با رهبر معظم انقلاب اسلامی، سفر خود را به یاد ماندنی توصیف کرد و از دکتر پزشکیان خواست که سلام‌های وی را به مقام معظم رهبری برساند و گفت: گسترش همکاری با ایرانِ تحت مدیریت شما انتظار و خواسته هند است.

«نارندرا مودی» با بیان اینکه کشتار بی‌گناهان در غزه و لبنان از نظر هند قابل قبول نیست و با هدف استقرار صلح و آرامش در منطقه در حال رایزنی هستیم، افزود: همچنین با جنابعالی موافقم که در زمینه حقوق بشر نباید استاندارد‌های دوگانه وجود داشته باشد.

نخست وزیر هند در ادامه مناسبات دو کشور را استوار بر روابط دیرینه دو تمدن بزرگ و برخوردار از اشتراکات فرهنگی فراوان دانست و اظهار داشت: توسعه بندر چابهار از نظر هند بزرگترین رکن همکاری‌های فیمابین است و معتقدیم توسعه این بندر نقش مهمی در تنظیم روابط دو کشور و نیز روابط ایران و هند با دیگر کشور‌های منطقه دارد.

مودی با تاکید بر علاقمندی کشورش برای گسترش روابط اقتصادی و همکاری‌های تجاری با ایران تصریح کرد: با ایده جنابعالی برای گسترش روابط و همکاری‌های کشور‌های منطقه کاملاً موافقم و باور داریم که تعمیق و تقویت روابط کشور‌ها به خصوص در زمینه اقتصادی منافع همه منطقه را تأمین خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->