افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استفاده از محصولات دانش‌بنیان در اجرای پروژه‌های مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۲۹۶۷۷۱
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
استفاده از محصولات دانش‌بنیان در اجرای پروژه‌های مدیریت شهری مشهد
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در شهرداری، شورای شهر و کمیسیون عمران شورا گوش شنوایی برای حرف‌‎های شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های دارای تکنولوژی نوین وجود دارد و آمادگی داریم که رویه‌های مرسوم شهرداری را تغییر داده و به صورت نوین اجرا کنیم و و رویه ساخت‌وساز را نیز تغییر دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مجید نژادحسین در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه یکی از کارگروه‌های ذیل کمیسیون عمران، کارگروه تکنولوژی‌های نوین و شرکت‌‎های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: هر هفته این شرکت‌های دانش‌بنیان یا شرکت‌هایی که در حوزه ساخت‌وساز و عملیات عمرانی تکنولوژی نوین دارند، محصولات خود را در کمیسیون عمران در کارگروه تکنولوژی‌های نوین ارائه می‎‌دهند.

وی افزود: این کارگروه برای اولین بار تشکیل شده است که عملاً به ارتباط مدیریت شهری با حوزه دانشگاه و مجموعه‌های دانش‌بنیان می‌پردازد. در این کارگروه چندین موضوع مطرح شده که یکی از موضوعات در جلسات قبلی «قیر پلیمر» بود. این قیر در بی‌آرتی‌ها و پل‌ها اجرا شده و باعث می‌شود که در زمستان، برف روی آسفالت ننشیند و موجبات لغزندگی خودرو‌ها فراهم نشود. همچنین نشست آسفالت به دلیل حرکت بی‌آرتی‌ها و اتوبوس‌ها کمتر می‌شود.

نژادحسین بیان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که اخیراً مطرح شد، این بود که میله‌های جداکننده در رینگ دور صدمتری فلزی است و این میله‌ها توسط معتادان متجاهر سرقت می‌شود. یک شرکت دانش‌بنیان در جلسه‌ای که داشتیم، مطرح کرد می‌تواند به جای این نرده‌های فلزی، بتن‌های الیافی را اجرا کند. این مدل نرده‌ها پازلی است و قابلیت جابه‌جایی دارد. رنگ‌‎آمیزی و طرح‌های آن متفاوت است. این قابلیت وجود دارد که در برخی قسمت‌ها، از بتن الیافی استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: قرار شد این محصول تست شود که بخشی را در منطقه ۶ تست کردند. اگر تست مثبت باشد، در قسمت‎‌هایی که قابلیت اجرایی دارد، به کار گرفته می‌شود و گسترده‌تر اجرا می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هر هفته سعی می‌کنیم با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان جلسه داشته باشیم، عنوان کرد: محصولاتی که موجب رفع نیاز مجموعه شهرداری شود، توسط این شرکت‌ها معرفی می‌شود. اگر تأیید مدیران شهرداری را دریافت کرد، به صورت آزمایشی تست می‌کنیم و اگر جواب داد، گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نژادحسین خاطرنشان کرد: این ظرفیت برای شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های دارای تکنولوژی جدید در مجموعه شهرداری و شورای شهر فراهم شده که بتوانند محصولات خود را ارائه کنند تا اگر مثبت بود، بتوانیم از محصولات آن‌ها استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: اگر محصولات و صحبت‌های این شرکت‌ها در راستای صحبت‌های رهبری در زمینه استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، اشتغال و کارآفرینی مطرح شود، در شهرداری، شورای شهر و کمیسیون عمران شورا گوش شنوایی برای آن‌ها وجود دارد و آمادگی داریم که رویه‌های مرسوم شهرداری را تغییر داده و به صورت نوین اجرا کنیم و و رویه ساخت‌وساز را نیز تغییر دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->