عراقچی در مراسم تجدید میثاق حرم امام (ره): زیر بار توقف غنی‌سازی نخواهیم رفت حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس‌جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دوومیدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم سازمان ملل هشدار داد: غزه بدترین وضعیت فاجعه‌بار خود را تجربه می‌کند تذکر وزیر ارتباطات به اپراتور‌ها درباره سرعت اینترنت دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل فنلاند مدعی جاسوسی ایران از این کشور شد احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران (۹ خرداد ۱۴۰۴) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند ماکرون بر اهمیت مذاکرات تهران-واشنگتن تأکید کرد روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است برای اولین بار در تاریخ، استفاده از لیزر در یک جنگ رسمی تأیید شد + ویدئو توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت تتلو (۹ خرداد ۱۴۰۴) نتانیاهو در بیمارستان بستری شد عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد واشنگتن: مذاکرات آمریکا و ایران رو به پیشرفت است طرح دوحزبی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران تصویب شد پزشکیان: بنای ایران و عمان «توسعه در کنار هم» است مقام‌های ارشد نظامی کره شمالی برکنار شدند متن کامل پیشنهاد جدید ویتکاف درباره غزه منتشر شد حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم
سرخط خبرها

وزیر کشور: در تلاشیم پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند

  • کد خبر: ۲۹۷۰۳۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
وزیر کشور: در تلاشیم پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند
وزیر کشور با تاکید بر اینکه همه باید تلاش کنیم که پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند، تصریح کرد که باید پدیده‌های امنیتی را با رویکرد اجتماعی و فرهنگی حل کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مومنی امروز در نشست با استانداران سراسر کشور اظهار کرد: استانداران تلاش خود را برای پیشگیری و پیش بینی بحران و بلایای طبیعی به کار بگیرند. هرچه در این بخش تمرکز بیشتری داشته باشیم، خسارت ما کمتر می‌شود. این هدف صرفا با دستورالعمل پیش نمی‌رود، بلکه باید نظارت و پیگیری مستمر و بازدید میدانی وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد که غیر از زلزله، سایر حوادث طبیعی قابل پیش بینی و پیشگیری است. پس در این زمینه به برنامه ریزی نیاز است.

وزیر کشور همچنین خاطرنشان کرد: در حوزه‌های اجتماعی بیش از هر زمانی به آرامش، امیدافرینی و امنیت نرم نیاز داریم. همه باید تلاش کنیم که پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند و حتی پدیده‌های امنیتی را با رویکرد اجتماعی و فرهنگی حل کنیم. کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز باید دنبال شود.

مومنی تاکید کرد: سرمایه گذار و تولیدکننده باید عزیز باشد و هم و غم او صرف تولید و کارآفرینی باشد، نه گیر کردن در پیچ و خم اداری. ما باید مشکلات او را حل کنیم. نباید نگاه سلسه مراتبی به تولیدکنندگان داشته باشیم، زیرا آنها همکار ما هستند. در سطح استان بسیاری از مسائل آنها قابل حل است. استانداران یک روز در هفته با کارآفرینان جلسه داشته باشند و مشکلات آنها را حل کنند.

وزیر کشور با بیان اینکه به اصلاح قانون در زمینه شهرداری‌ها و دهیاری هر نیاز داریم تا رضایت مردم از خدمات شهری بیشتر شود، گفت: تلاش می‌کنیم تا این اصلاح قانون را انجام دهیم. یکی از مشکلات این بخش، بی ثباتی مدیران شهری است. در یک کلان شهر، در ۴ سال، ۴ شهردار عوض کرده است که این با اصول مدیریتی سازگاری ندارد.

وی اضافه کرد: در استان تهران، ۷ شهر داریم که شورای شهر آنها منحل شده است. دو ایده داریم یکی انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم و ایده دیگر این است که مثل انتخاب شهردار در شورای شهر و صدور حکم او در وزارت کشور، عزل شهردار هم اینگونه باشد که اگر استیضاح شهردار در شورای شهر، در وزارت کشور تایید شد، او عزل شود، نه اینکه شورای شهر، شهردار را مستقیم عزل کند. در حال حاضر میانگین عمر شهرداران دو سال است ولی ما دنبال ثبات مدیران شهری هستیم.

مومنی تاکید کرد که قانون خدمات شهری باید برای همه یکسان اجرا شود، نه اینکه با لابی‌گری یا رشوه این قانون دور زده شود. قوانین هم باید ثبات داشته باشند و سریع تغییر نکنند.

وی خاطرنشان کرد: رییس جمهور همواره بر وفاق ملی تاکید دارد. استاندار نماینده عالی دولت در استان است و باید روحیه وفاق ملی و استفاده از همه ظرفیت‌ها در دستور کار باشد. احترام به مردم، و بودن در بین آنها و تغییر در شرایط سفره مردم موجب افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت بیشتر مردم می‌شود. مشارکت مردم یکی از مولفه‌های قدرت کشور است. باید رضایتمندی مردن را افزایش دهیم. حضور در بین مردم و گوش کردن به حرف آنها، ایجاد رضایتمندی می‌کند. همه تلاش ما باید برای حل مشکلات مردم باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->