آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: حفظ اتحاد و انسجام مدیریت شهری و‌ شورای شهر مهم است

  • کد خبر: ۲۹۷۳۳۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷
آیت الله علم الهدی: حفظ اتحاد و انسجام مدیریت شهری و‌ شورای شهر مهم است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر حفظ انسجام و وحدت در مدیریت شهری مشهد گفت: مدیریت شهری و شورای شهر همچون اعضای یک خانواده هستند که باید اتحاد و انسجام خود را در شرایط مختلف حفظ کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای شورای ششم شهر مشهد که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد با تأکید بر حفظ انسجام و وحدت در مدیریت شهری مشهد اظهار کرد: مدیریت شهری و شورای شهر همچون اعضای یک خانواده هستند که گاهی دچار اختلاف‌نظر و تفاوت سلیقه می‌شوند؛ آنچه در این موقعیت مهم است حفظ اتحاد و انسجام است.

ایشان ضمن قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمند این شورا افزود: آنچه در مسئله خدمات و فعالیت‌های شما مغفول مانده است، امر اطلاع‌رسانی است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به تقویت فعالیت‌های رسانه‌ای و خبری مجموعه شورای شهر مشهد افزود: آگاه‌سازی جامعه نسبت به اقدامات صورت گرفته در بخش‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، عمرانی و فرهنگی در ارزیابی عملکرد مجموعه تأثیر بسزایی دارد.

ایشان با بیان اینکه به‌طور مثال می‌توانید فعالیت‌هایی که در حوزه حاشیه شهر مشهد صورت گرفته را در جلسه ستاد حاشیه شهر مطرح کنید، خاطرنشان کرد: از همه ظرفیت‌هایی که دارید برای انعکاس فعالیت‌های خود استفاده کنید.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: برادران و خواهران در یک سال پایانی دوران شورای ششم شهر مشهد قرار دارید؛ این نکته را در نظر داشته باشید کوچک‌ترین خدمت و زحمت شما در درگاه خداوند بی‌پاسخ نمی‌ماند؛ پس تلاش کنید ارتباط خود را با خداوند حفظ کنید.

ایشان با بیان اینکه اگر این نقطه اتصال الهی حفظ شد شما از تمام آسیب‌ها و ضرر‌ها مصون خواهید ماند، گفت: اخلاص در عمل برای شما در دنیا عزت و در آخرت سعادت به ارمغان می‌آورد و خداوند متعال این دو را تضمین کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->