ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود
سرخط خبرها

رهبر انصارالله: معادله هدف قرار گرفتن بدون هیچ گونه پاسخ را هیچ ملتی نباید بپذیرد

  • کد خبر: ۲۹۷۶۸۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
رهبر انصارالله: معادله هدف قرار گرفتن بدون هیچ گونه پاسخ را هیچ ملتی نباید بپذیرد
رهبر انصارالله یمن: تعرض به خاک ایران تلاشی از سوی دشمن اسرائیلی در کنار آمریکایی‌ها برای تحمیل معادله هدف قرار دادن ملت‌ها است.معادله هدف قرار گرفتن به این معناست که دشمن اسرائیلی هر جا که می‌خواهد به هر کشور مسلمانی حمله کند و هر کشوری که هدف قرار گرفته است به او پاسخ ندهد.هیچ کشور مسلمان، عرب یا آزاده‌ای نباید این معادله را بپذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن پنجشنبه شب در خصوص آخرین تحولات مربوط به غزه و لبنان و منطقه سخنرانی کرد.

وی با بیان اینکه اسرائیل به جنایات نسل کشی خود که مردم فلسطین را در سراسر نوار غزه و به طور خاص در شمال نوار غزه هدف قرار می‌دهد، ادامه می‌دهد افزود: حمله به اسرای فلسطینی از جمله رهبر برجسته جنبش فتح، مروان البرغوثی و یارانش نشان می‌دهد که اسرائیل همه مردم فلسطین را هدف قرار می‌دهد.

سید عبدالملک الحوثی اضافه کرد: در طول ۴ هفته، بیش از ۱۲۰۰ نفر در شمال نوار غزه بر اثر حملات وحشیانه اسرائیل به شهادت رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن اسرائیلی به دنبال اجرای نقشه ژنرال‌های جنایتکار و افسران خونین خود با هدف تخلیه کامل شمال نوار غزه از جمعیت است.

رهبر انصارالله در ادامه با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: صرف نظر از میزان خسارات ناشی از تجاوزات اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران، این نقض حاکمیت و تعرض به تمام معناست.

تعرض به خاک ایران تلاشی از سوی اسرائیل برای تحمیل معادله هدف قرار دادن ملت‌ها است

وی افزود: تعرض به خاک ایران تلاشی از سوی دشمن اسرائیلی در کنار آمریکایی‌ها برای تحمیل معادله هدف قرار دادن ملت‌ها است.
رهبر انصارالله ادامه داد: معادله هدف قرار گرفتن به این معناست که دشمن اسرائیلی هر جا که می‌خواهد به هر کشور مسلمانی حمله کند و هر کشوری که هدف قرار گرفته است به او پاسخ ندهد.

سید عبدالملک الحوثی خاطرنشان کرد: معادله هدف قرار گرفتن بدون هیچ گونه پاسخ را هرگز نباید هیچ کشور مسلمان، عرب یا آزاده‌ای در جهان بپذیرد.

رهبر انصارالله افزود: آمریکایی‌ها شریک اصلی تجاوز به نوار غزه و تلاش برای تضییع حقوق فلسطین به نفع دشمن اسرائیلی هستند. جنگ آمریکایی، غربی و اسرائیلی برای هدف قرار دادن ملت ما است.
وی با بیان اینکه تلاش آمریکا در حمایت از دشمن اسرائیلی حتی از آنچه اسرائیلی‌ها در اختیار دارند، بیشتر است، افزود: زرادخانه نظامی که دشمن اسرائیل برای انجام جنایات و تجاوزات خود به آن تکیه می‌کند، آمریکایی است.

رهبر انصارالله با بیان اینکه آمریکایی‌ها برای ایجاد اختلافات داخلی در لبنان و تحریک علیه حزب الله تلاش می‌کنند گفت: استواری و مقاومت مردم فلسطین پس از آن همه تجاوز و محاصره و گرسنگی خارج از محاسبات اسرائیلی‌ها و آمریکایی هاست.

عملیات زیر گرفتن با خودرو در تل آویو یک رخنه بزرگ در سیستم امنیتی اسراییل بود

وی با اشاره به عملیات زیر گرفتن با خودرو در تل آویو گفت: این نشان دهنده یک رخنه بزرگ در سیستم امنیتی دشمن است، زیرا نیرو‌های یگان جاسوسی را هدف قرار داد که نتوانستند عملیات را کشف و از خود محافظت کنند.
سید الحوثی خاطرنشان کرد: انسجام قوی و استواری زیاد مجاهدان در نوار غزه و کرانه باختری آشکار است و این نشان دهنده شکست بزرگ دشمن اسرائیلی است.

 وی با بیان اینکه دشمن اسرائیلی به شدت به نسل کشی متکی است و این یک دستاورد نظامی محسوب نمی‌شود، افزود: موفقیت واقعی و دستاورد‌های نظامی مدیون مجاهدان فلسطینی در گردان‌های القسام و بقیه گروه‌ها است.


 منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->