تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون سراسری روتاویروس تا ۲ هفته آینده

  • کد خبر: ۲۹۹۰۶۳
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
آغاز واکسیناسیون سراسری روتاویروس تا ۲ هفته آینده
نماینده مجلس با اشاره به تزریق واکسن روتاویروس در ۲ تا ۳ دُز برای کودکان زیر ۵ سال گفت: تا دو هفته آینده، واکسیناسیون سراسری در کشور آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور علیمردانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، امروز (۱۹ آبان ۱۴۰۳) در مورد واکسیناسیون سراسری روتاویروس بیان داشت: این واکسن باید ۲ تا ۳ دز در کودکان زیر ۵ سال و ترجیحاً دز اول آن باید زیر ۱۵ هفتگی و دز آخر زیر ۸ ماهگی تزریق شود.

وی با اشاره عملکرد نظارتی و پایشی این کمیسیون بر روند واکسیناسیون اذعان کرد: تلاش می‌شود این روند در برنامه واکسیناسیون کشوری گنجانده شود و تا ۲ هفته آینده واکسیناسیون سراسری در کشور آغاز خواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به عوارض واکسن‌ها در کنار محاسن آنها خاطرنشان کرد: همواره محاسن بر عوارض اولویت داشته و چشمگیرتر بوده است. واکسن روتاویروس نیز عوارضی خواهد داشت، اما بسیار کم بوده و شاید در هر ۱۰۰ هزار واکسیناسیون یک مورد دیده شود که به راحتی در بیمارستان قابل درمان خواهد بود. اما اگر احساس شود عوارض بیش از این موارد است قطعاً مجلس ورود خواهد کرد. اما با توجه به اجرای آزمایشی این واکسیناسیون و تجربه سایر کشور‌ها به احتمال قریب به یقین هیچ گونه مشکلی که منجر به ورود مجلس شود ایجاد نخواهد شد.

علیمردانی تصریح کرد: این واکسن مانع بیماری اسهال شدید و استفراغ در کودکان زیر ۵ سال خواهد شد که منجر به کاهش تعداد بستری در بیمارستان و کاهش مرگ و میر خواهد شد.

عامل اصلی بیماری‌های اسهالی در کودکان

در ادامه یزدی رئیس مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روتاویروس عامل اصلی بیماری‌های اسهالی در کودکان به ویژه زیر ۵ سال است که در ایران نرخ شیوع آن قابل توجه بوده و در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ آماری از طغیان این ویروس در بیمارستان‌های کودکان در مورد این ویروس اعلام شد و از همان زمان تصمیم بر این شد که برنامه واکسیناسیون روتاویروس در واکسیناسیون سراسری قرار بگیرد.

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌ها می‌توان از حدود ۱۰ هزار مورد شدید و وخیم این بیماری با واکسیناسیون در سال پیشگیری کرد. واکسن به صورت ۳ دُز برای کودکان ۲ ماه، ۴ ماه و ۶ ماه در نظر گرفته شده و مطابق برنامه سراسری اعلام خواهد شد.

یزدی همچنین اذعان کرد: این واکسن مورد تأیید است و در دنیا نیز سابقه تزریق آن وجود دارد و جای نگرانی نیست. سابقه وجود ضعف سیستم ایمنی و همچنین آلرژی به سایر واکسن‌ها نباید برای کودکان وجود داشته باشد در این صورت عوارض خاصی برای این واکسن دیده نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->