تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش: ۵۰ درصد بیکاران جامعه از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند

  • کد خبر: ۳۰۰۳۰۷
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش: ۵۰ درصد بیکاران جامعه از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش گفت: ۵۰ درصد بیکاران جامعه از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند که بیانگر غفلت از آموزش متناسب و کاربردی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قاسم احمدی لاشکی روز شنبه در همایش نومعلمان تمدن‌ساز، یاوران جبهه مقاومت در استان قزوین اظهار کرد: ساختن دانشگاه به تنهایی چاره کار نیست، چون بیش از ۲ هزار و ۶۴۰ دانشگاه در کشور وجود دارد که تعداد آن از کشور‌های چین و هند بیشتر است، در عوض باید به خروجی آنها دقت کرد تا پاسخگوی نیاز‌های روز جامعه باشند.

وی با بیان اینکه دروس آموزشی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در حال اصلاح و بازنگری است، بیان کرد: باید علومی که ضرورت ندارد را برداریم و علوم مفید و به روز را آموزش دهیم که پاسخگوی نیاز‌های دانش‌آموزان و جامعه باشد. در راستای ایجاد عدالت اجتماعی، ۳۹۱ مدرسه ابتدایی، چهار مدرسه متوسطه اول و ۱۱ مدرسه متوسط دوم با یک دانش‌آموز فعالیت دارند.

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش افزود: در حوزه آموزش در مدارس ضعف‌هایی نیز وجود دارد و در برخی از مدارس در شهر‌های بزرگ کلاس‌هایی با ۵۰ دانش‌آموز داریم که باید این وضعیت را مرتفع کرد. در سه سال گذشته ۲۵۵ هزار ردیف استخدامی برای آموزش و پرورش گرفته شد که نیاز به برنامه‌ریزی‌های فراوزارتخانه‌ای داشت، زیرا باید تمام تعهدات مالی و اعتباری ۳۰ سال خدمت معلمان در نظر گرفته می‌شد.

احمدی لاشکی با اشاره به اینکه امروز در خدمت معلمانی هستیم که قرار است ۳۰ سال آینده زندگی خود را وقف تعلیم و تربیت نسل‌های آینده کنند، تصریح کرد: معلم اگر شایسته نباشد، تمام کتب و امکانات بی‌فایده است و به طور قطع آموزگار می‌تواند جای خالی فضای آموزشی و کتب درسی را پر کند. برای اینکه آموزش و پرورش دقیق‌تری داشته باشیم، سه شاخصه فضای آموزشی، محتوا و کتب مناسب درسی باید تامین شود و در این بین نقش معلم بسیار حساس و کلیدی است.

وی بیان کرد: امروز نه فقط جهان اسلام بلکه تمام دنیا روز به روز بیدار‌تر و آگاه‌تر می‌شوند و معلمان باید حوادث روز مثل جریان مقاومت را برای دانش‌آموزان تببین کنند. در برنامه هفتم توسعه تعهداتی بر عهده وزارت آموزش و پرورش نهاده شده که ابتدا باید اعتبارات آن تامین شود و در غیر این صورت کاری انجام نمی‌شود، به عنوان مثال در خصوص توسعه فضای آموزشی و سرانه فضای ورزشی تاکیدات ویژه‌ای وجود دارد و برای ۱۲۰ هزار مدرسه در کشور نیازمند تامین اعتبار و بودجه هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->