گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده

  • کد خبر: ۳۰۰۳۶۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
  • ۱
روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده
رئیس اتحادیه بارفروشان از تغییر ۲۰ الی ۲۳ هزار تومانی سقف قیمت گوجه فرنگی طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته خبر‌هایی مبنی بر برگشت گوجه ایران از مرز‌های صادراتی عراق منتشر شد که حاکی از ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی به عراق بود. قیمت گوجه فرنگی در روز‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است به طوری که هر کیلوگرم از این محصول در خرده فروشی‌های شهر تهران بر اساس مشاهدات میدانی ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان نیز به فروش می‌رسید.

علاوه بر افزایش قیمت نجومی این محصول حتی در بسیاری از میوه‌فروشی‌ها یافت نمی‌شد و شاهد کمبود آن در بازار بودیم. در همین بازه زمانی اکبر فتحی - معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی - درباره مسئله ممنوعیت صادرات گوجه و محصولات کشاورزی به عراق و دیگر کشور‌ها اظهار کرد: صادرات گوجه به هیچ مقصدی ممنوع نشده است و الان مسئله گواهی از مبدا مطرح است که باید یک گواهی صادر شود که این محصولات کجا تولید می‌شود و برای صادرات تایید شود. در ستاد تنظیم بازار درباره این موضوع بحث داشتیم که گواهی از مبدا را سازمان حفاظت و معاونت‌های تخصصی و همچنین جهاد کشاورزی در مزرعه دهند.

فتحی تاکید کرد: ما در فصلی از سال قرار داریم که به لحاظ شرایط جوی، گوجه فرنگی‌های شمال غرب کشور دچار سرمازدگی و عدم کیفیت شده‌اند و بخش اندکی از تولیدات جنوب وارد بازار می‌شود، بنابراین باید بازار داخل نیز تامین شود.

وی درباره گرانی گوجه در بازار گفت: این گرانی‌ها به دلیل کمبود عرضه است. گوجه فرنگی گلخانه‌ای ما صادر می‌شود و حالا گوجه‌های گلخانه‌ای که وارد بازار می‌شوند به دلیل بالا بودن هزینه‌های تمام شده گوجه گلخانه‌ای، با قیمت بالاتر عرضه می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: تولید گوجه در مناطق سردسیر تا نیمه اول آذرماه دچار کمبود می‌شود و فقط در استان فارس، بخشی از تولیدات فضای آزاد را داریم و پس از ۱۵ آذرماه و با توجه به اقدامات انجام شده در زمینه گواهی از مبدا، محصولات صادرات محور ماه کمتر شده و بیشتر در بازار داخل عرضه می‌شوند و مشکل کمبود و گرانی حل می‌شود.

حال، اما بر اساس گزارش‌های ارائه شده، برداشت عمده گوجه فرنگی در استان‌های جنوبی کشور آغاز شده و محصولات نهایی و با کیفیت آن به خوبی به تهران، اصفهان، شهرکرد تا سیستان و بلوچستان و. وارد میادین میوه و تره‌بار مرکزی می‌شود و به این ترتیب با افزایش عرضه در روز‌های اخیر، قیمت فروش عمده این محصول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار کاهش می‌یابد.

طی روز‌های اخیر، قیمت گوجه فرهنگی حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش داشته و به وفور در میادین توزیع می‌شود و با افزایش بار‌های رسیده از شهرستان‌های جنوبی در سراسر کشور، پیش‌بینی‌ها مبنی بر ادامه روند کاهشی قیمت گوجه فرنگی است.

اکبر یاوری - رئیس اتحادیه بارفروشان - اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده سقف قیمت گوجه فرنگی هر کیلو ۲۰ تا ۲۲ یا ۲۳ هزار تومان تغییر خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶
0
0
کاش خودرو هم مثل گوجه بود افسوس وصد افسوس یاد قدیمها بخیر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->