آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است
سرخط خبرها

روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده

  • کد خبر: ۳۰۰۳۶۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
  • ۱
روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده
رئیس اتحادیه بارفروشان از تغییر ۲۰ الی ۲۳ هزار تومانی سقف قیمت گوجه فرنگی طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته خبر‌هایی مبنی بر برگشت گوجه ایران از مرز‌های صادراتی عراق منتشر شد که حاکی از ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی به عراق بود. قیمت گوجه فرنگی در روز‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است به طوری که هر کیلوگرم از این محصول در خرده فروشی‌های شهر تهران بر اساس مشاهدات میدانی ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان نیز به فروش می‌رسید.

علاوه بر افزایش قیمت نجومی این محصول حتی در بسیاری از میوه‌فروشی‌ها یافت نمی‌شد و شاهد کمبود آن در بازار بودیم. در همین بازه زمانی اکبر فتحی - معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی - درباره مسئله ممنوعیت صادرات گوجه و محصولات کشاورزی به عراق و دیگر کشور‌ها اظهار کرد: صادرات گوجه به هیچ مقصدی ممنوع نشده است و الان مسئله گواهی از مبدا مطرح است که باید یک گواهی صادر شود که این محصولات کجا تولید می‌شود و برای صادرات تایید شود. در ستاد تنظیم بازار درباره این موضوع بحث داشتیم که گواهی از مبدا را سازمان حفاظت و معاونت‌های تخصصی و همچنین جهاد کشاورزی در مزرعه دهند.

فتحی تاکید کرد: ما در فصلی از سال قرار داریم که به لحاظ شرایط جوی، گوجه فرنگی‌های شمال غرب کشور دچار سرمازدگی و عدم کیفیت شده‌اند و بخش اندکی از تولیدات جنوب وارد بازار می‌شود، بنابراین باید بازار داخل نیز تامین شود.

وی درباره گرانی گوجه در بازار گفت: این گرانی‌ها به دلیل کمبود عرضه است. گوجه فرنگی گلخانه‌ای ما صادر می‌شود و حالا گوجه‌های گلخانه‌ای که وارد بازار می‌شوند به دلیل بالا بودن هزینه‌های تمام شده گوجه گلخانه‌ای، با قیمت بالاتر عرضه می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: تولید گوجه در مناطق سردسیر تا نیمه اول آذرماه دچار کمبود می‌شود و فقط در استان فارس، بخشی از تولیدات فضای آزاد را داریم و پس از ۱۵ آذرماه و با توجه به اقدامات انجام شده در زمینه گواهی از مبدا، محصولات صادرات محور ماه کمتر شده و بیشتر در بازار داخل عرضه می‌شوند و مشکل کمبود و گرانی حل می‌شود.

حال، اما بر اساس گزارش‌های ارائه شده، برداشت عمده گوجه فرنگی در استان‌های جنوبی کشور آغاز شده و محصولات نهایی و با کیفیت آن به خوبی به تهران، اصفهان، شهرکرد تا سیستان و بلوچستان و. وارد میادین میوه و تره‌بار مرکزی می‌شود و به این ترتیب با افزایش عرضه در روز‌های اخیر، قیمت فروش عمده این محصول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار کاهش می‌یابد.

طی روز‌های اخیر، قیمت گوجه فرهنگی حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش داشته و به وفور در میادین توزیع می‌شود و با افزایش بار‌های رسیده از شهرستان‌های جنوبی در سراسر کشور، پیش‌بینی‌ها مبنی بر ادامه روند کاهشی قیمت گوجه فرنگی است.

اکبر یاوری - رئیس اتحادیه بارفروشان - اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده سقف قیمت گوجه فرنگی هر کیلو ۲۰ تا ۲۲ یا ۲۳ هزار تومان تغییر خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶
0
0
کاش خودرو هم مثل گوجه بود افسوس وصد افسوس یاد قدیمها بخیر
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->