پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده

  • کد خبر: ۳۰۰۳۶۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
  • ۱
روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده
رئیس اتحادیه بارفروشان از تغییر ۲۰ الی ۲۳ هزار تومانی سقف قیمت گوجه فرنگی طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته خبر‌هایی مبنی بر برگشت گوجه ایران از مرز‌های صادراتی عراق منتشر شد که حاکی از ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی به عراق بود. قیمت گوجه فرنگی در روز‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است به طوری که هر کیلوگرم از این محصول در خرده فروشی‌های شهر تهران بر اساس مشاهدات میدانی ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان نیز به فروش می‌رسید.

علاوه بر افزایش قیمت نجومی این محصول حتی در بسیاری از میوه‌فروشی‌ها یافت نمی‌شد و شاهد کمبود آن در بازار بودیم. در همین بازه زمانی اکبر فتحی - معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی - درباره مسئله ممنوعیت صادرات گوجه و محصولات کشاورزی به عراق و دیگر کشور‌ها اظهار کرد: صادرات گوجه به هیچ مقصدی ممنوع نشده است و الان مسئله گواهی از مبدا مطرح است که باید یک گواهی صادر شود که این محصولات کجا تولید می‌شود و برای صادرات تایید شود. در ستاد تنظیم بازار درباره این موضوع بحث داشتیم که گواهی از مبدا را سازمان حفاظت و معاونت‌های تخصصی و همچنین جهاد کشاورزی در مزرعه دهند.

فتحی تاکید کرد: ما در فصلی از سال قرار داریم که به لحاظ شرایط جوی، گوجه فرنگی‌های شمال غرب کشور دچار سرمازدگی و عدم کیفیت شده‌اند و بخش اندکی از تولیدات جنوب وارد بازار می‌شود، بنابراین باید بازار داخل نیز تامین شود.

وی درباره گرانی گوجه در بازار گفت: این گرانی‌ها به دلیل کمبود عرضه است. گوجه فرنگی گلخانه‌ای ما صادر می‌شود و حالا گوجه‌های گلخانه‌ای که وارد بازار می‌شوند به دلیل بالا بودن هزینه‌های تمام شده گوجه گلخانه‌ای، با قیمت بالاتر عرضه می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: تولید گوجه در مناطق سردسیر تا نیمه اول آذرماه دچار کمبود می‌شود و فقط در استان فارس، بخشی از تولیدات فضای آزاد را داریم و پس از ۱۵ آذرماه و با توجه به اقدامات انجام شده در زمینه گواهی از مبدا، محصولات صادرات محور ماه کمتر شده و بیشتر در بازار داخل عرضه می‌شوند و مشکل کمبود و گرانی حل می‌شود.

حال، اما بر اساس گزارش‌های ارائه شده، برداشت عمده گوجه فرنگی در استان‌های جنوبی کشور آغاز شده و محصولات نهایی و با کیفیت آن به خوبی به تهران، اصفهان، شهرکرد تا سیستان و بلوچستان و. وارد میادین میوه و تره‌بار مرکزی می‌شود و به این ترتیب با افزایش عرضه در روز‌های اخیر، قیمت فروش عمده این محصول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار کاهش می‌یابد.

طی روز‌های اخیر، قیمت گوجه فرهنگی حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش داشته و به وفور در میادین توزیع می‌شود و با افزایش بار‌های رسیده از شهرستان‌های جنوبی در سراسر کشور، پیش‌بینی‌ها مبنی بر ادامه روند کاهشی قیمت گوجه فرنگی است.

اکبر یاوری - رئیس اتحادیه بارفروشان - اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده سقف قیمت گوجه فرنگی هر کیلو ۲۰ تا ۲۲ یا ۲۳ هزار تومان تغییر خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶
0
0
کاش خودرو هم مثل گوجه بود افسوس وصد افسوس یاد قدیمها بخیر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->