معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟
سرخط خبرها

اجرای آزمون‌های غربالگری روان‌شناختی برای دانش‌آموزان چهار مقطع تحصیلی در سامانه «نماد»

  • کد خبر: ۳۰۰۵۴۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
اجرای آزمون‌های غربالگری روان‌شناختی برای دانش‌آموزان چهار مقطع تحصیلی در سامانه «نماد»
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سامانه «نماد» برای اجرای آزمون‌های غربالگری روان‌شناختی از ۱۲ آبان تا ۱۲ دی ۱۴۰۳، فعال است، گفت: دانش‌آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم جهت انجام این آزمون می‌توانند به سامانه نماد مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی با بیان اینکه آزمون‌های غربالگری روان‌شناختی فرصتی عالی برای شناسایی توانمندی‌ها و نقاط نیاز به بهبود دانش‌آموزان است، اظهار کرد: این آزمون به مدیران و مشاوران کمک می‌کند تا حمایت بهتری از دانش‌آموزان داشته باشند.

وی افزود: این آزمون‌ها به شناخت بهتر دانش‌آموزان از خود کمک می‌کند، همچنین این آزمون‌ها فرصتی است تا با حمایت مشاوران مدرسه، مسیر موفقیت و پیشرفت دانش‌آموزان هموار شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در خصوص مراحل شرکت در آزمون عنوان کرد: مراحل شامل ورود به سایت my.medu.ir، انتخاب بخش خدمات پرورشی دانش‌آموزان، ورود به سامانه نماد، انتخاب خودارزیابی، شروع آزمون‌های غربالگری است.

پورثانی بیان کرد: دانش‌آموزان اطمینان حاصل کنند که پس از تکمیل، آزمون تایید نهایی شده است. همچنین نتایج در کارتابل مشاور مدرسه قابل مشاهده خواهد بود و مشاوران در برنامه‌ریزی برای موفقیت همراه دانش‌آموزان خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->