۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

نوبت‌گیری سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان چگونه انجام می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۹۳۸۷
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
نوبت‌گیری سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان چگونه انجام می‌شود؟
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: سنجش نوآموزان اول ابتدایی یکی از مهم‌ترین اقدامات این سازمان است، والدین می‌توانند با مراجعه به سامانه «سیرت ۲» نوبت‌گیری را انجام دهند که پس از انجام سنجش، جهت ثبت‌نام به مدارس معرفی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سالار قاسمی با بیان اینکه سنجش نوآموزان اول ابتدایی یکی از مهم‌ترین اقدامات این سازمان با هدف پیشگیری از بروز مشکلات در طول تحصیل دانش‌آموزان، شناسایی به موقع مشکلات کودک و تعیین شرایط تحصیلی است، اظهار کرد: در حال حاضر سن انجام این سنجش از چهار سالگی و پیش‌دبستانی است و پیش‌‍بینی می‌شود امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموزان سنجش شوند.

وی بیان کرد: کیفیت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش تاثیرگذار است. والدین می‌توانند با مراجعه به سامانه سیرت ۲ به آدرس https://sirat ۲.csdeo.ir برای نوبت‌گیری اقدام کنند و پس از انجام سنجش، برای ثبت‌نام به مدارس معرفی می‌شوند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه هدف آموزش و پرورش و آموزش و پرورش استثنایی کشف استعداد‌های دانش‌آموزان و پرورش آن در جهت رسیدن به بهترین جایگاه‌های تحصیلی است، تصریح کرد: دانش‌آموزان پس از شناسایی در مراحل سنجش بدو ورود در صورت تشخیص اختلال به مدارس استثنایی راه پیدا می‌کنند و با بهره‌گیری از آموزش، توانایی آنها مشخص می‌شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان در رشته‌های مهارت‌آموزی و در سطوح مختلف حرفه‌ای و پیش‌حرفه‌ای هدایت می‌شوند. دانش‌آموزان با آموزش‌هایی که دریافت می‌کنند، می‌توانند در دانشگاه تحصیل کنند. همچنین برنامه‌های سازمان در جهت اشتغال این دانش‌آموزان مهارت‌محور بوده تا بهترین موقعیت شغلی را در آینده کسب کنند.

قاسمی پیشتر اعلام کرده بود حدود ۹۰۰ مرکز جامع برای سنجش نوآموزان در نظر گرفته شده و برای نزدیکی این مراکز به محل سکونت و تسهیل سنجش برخی مدارس نیز اختصاص یافته است. اگر نوآموز مسئله و مشکلی داشته باشد، متخصصان مراکز سنجش سلامت مداخله خواهند کرد تا مشکل مرتفع شود، اما اگر کار تخصصی نیاز داشته باشد به مراکز تخصصی وزارت آموزش و پرورش ارجاع داده می‌شود.

حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سنجش و توانبخشی دانش‌آموزان استثنایی برای خرید تلویزیون‌های هوشمند و میز و صندلی برای دانش‌آموزان cp و معلولان جسمی و حرکتی در نظر گرفته شده که تا پایان سال این میزان اعتبار افزایش خواهد یافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->