قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟
سرخط خبرها

دستگیری قاتل قزوینی در حین خروج غیرقانونی از کشور

  • کد خبر: ۳۰۱۹۷۵
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
دستگیری قاتل قزوینی در  حین خروج غیرقانونی از کشور
فرمانده انتظامی بوکان گفت: قاتلی که ماه گذشته در قزوین اقدام به قتل یک نفر کرده بود، توسط مأموران انتظامی در این شهرستان شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ موسی بهاری اظهار کرد: دوم آبان در پی وقوع یک مورد نزاع و درگیری بین چند نفر در شهرستان قزوین، یک مرد جوان با ضربات چاقو به قتل رسید و عاملان قتل از صحنه متواری شدند.

وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان بوکان در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و کنترل و رصد اقدامات مجرمان و پایش اخبار واصله، توانستند ۲ نفر را که در تلاش برای خروج غیرقانونی از کشور بودند، شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی بوکان اضافه کرد: طبق تحقیقات انجام شده از متهمان در مرکز پلیس، مشخص شد آنان پس از ارتکاب قتل یک نفر در قزوین متواری شده اند و قصد خروج غیر قانونی از کشور را داشتند که توسط پلیس در بوکان شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر شدند.

سرهنگ بهاری بیان کرد: پرونده پس از تکمیل تحقیقات و هماهنگی قضایی به همراه متهمان تحویل فرماندهی انتظامی قزوین شد.

وی با تاکید بر اینکه مردم همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، تاکید کرد: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آماده بوده و انتظار می‌رود شهروندان نیز ضمن همکاری مستمر با پلیس با اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->