«محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق (ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: اسرائیل به هیچ‌کدام از اهدافش در لبنان نرسید و با خواری به دنبال آتش‌بس رفت

  • کد خبر: ۳۰۲۴۹۸
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
تولیت آستان قدس رضوی: اسرائیل به هیچ‌کدام از اهدافش در لبنان نرسید و با خواری به دنبال آتش‌بس رفت
تولیت آستان قدس رضوی گفت: اسرائیل با خواری و ذلت، به دنبال آتش‌بس رفت و این برای حزب‌الله یک پیروزی بزرگ است که رژیمی که به دنبال نابودی حزب‌الله بود حالا در تلاش است تا با این حزب وارد مذاکره شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام احمد مروی در جمع مدیران این آستان مقدس افزود: از همان آغاز، رهبر انقلاب اسلامی تاکید داشتند که اسرائیل شکست خواهد خورد و به هیچ‌یک از اهدافش نخواهد رسید و در عالم واقع نیز چنین شد.

وی با اشاره به تدابیر رهبر انقلاب اسلامی و روحیه‌بخشی به جبهه مقاومت افزود: بیانات رهبری معظم و از همه مهم‌تر، تاثیرات روحی که از بیانات و تدابیر ایشان به وجود آمد، بسیار موثر بود همچنین هیاتی که از سوی رهبری به لبنان اعزام شدند و نامه‌های محکم معظم له به «نبیه بری» و «بشار اسد»، بسیار روحیه آفرین بود و موجب تقویت روحیه در صفوف مقاومت شد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اسرائیل نتوانست حتی یک نقطه راهبردی در جنوب لبنان را اشغال کند که در جریان مذاکرات، دست کم بتواند چیزی به عنوان برگه برنده داشته باشد.

مروی افزود: جنگ حزب‌الله و اسرائیل شباهت زیادی به جنگ ایران و عراق دارد در آن جنگ هم ایران تنها با عراق نمی‌جنگید، بلکه نبرد ایران با تمام قدرت‌های جهانی بود که از عراق حمایت می‌کردند. اما الحمدالله ایران پیروز میدان شد. در این جنگ نیز، اسرائیل تنها نبود؛ بسیاری از کشور‌های غربی به طور کامل از آن حمایت کردند و پیروزی حزب الله به طور حتم نشان‌دهنده نصرت الهی است.

وی اظهار کرد: صدور حکم دستگیری نخست وزیر اسرائیل معادل صدور حکم دستگیری رئیس‌جمهور آمریکاست. این دو با یکدیگر یکسان هستند، حتی تعدادی از کشور‌های اروپایی اعلام کرده‌اند که در صورت ورود نخست وزیر اسرائیل به خاکشان او را دستگیر خواهند کرد که این نشان‌دهنده شکسته شدن هیمنه استکبار است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: در غزه نیز اگرچه اسرائیل جنایات بسیاری مرتکب شد، اما مقاومت حماس نیز برکات بسیاری داشت و صدور حکم دستگیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع سابق این رژیم که سابقه نداشت به وضوح نشان‌دهنده تغییر معادلات است، چون اینها افراد خاص و عزیزکرده‌های آمریکا در منطقه بودند، اما حالا حکم دستگیری‌شان صادر می‌شود که موفقیت بسیار مهمی است.

مروی افزود: شکست گنبد آهنین اسرائیل تنها در حوزه نظامی نبود، بلکه گنبد آهنینی که این رژیم در حوزه‌های سیاسی و افکار عمومی ساخته بود نیز فرو ریخت.

وی با بیان این که تحولات منطقه نوید بخش نابودی اسرائیل است به این سخن رهبر انقلاب که فرمودند «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید» اشاره و اضافه کرد: سنت الهی همواره بر این است که هر امری با ابزار و زمان خود پیش برود و نشانه‌های نابودی اسرائیل در وقایع اخیر از جمله صدور حکم بازداشت برای ۲ جنایتکار مطرح اسرائیل قابل مشاهده است.

تولیت آستان قدس رضوی هدف اسرائیل از آغاز حملات به لبنان را نه فقط ضربه زدن به حزب‌الله، بلکه نابودی کامل این گروه معرفی و اظهار کرد: اسرائیل در ابتدا گمان می‌کرد با حذف رهبران کلیدی حزب‌الله، به‌ویژه شهید سید حسن نصرالله، می‌تواند انسجام این گروه را از بین برده و مقاومت آن را متوقف کند، اما واقعیت به گونه‌ای دیگر رقم خورد.

مروی افزود: اسرائیل و متحدانش باور داشتند که با فشار‌های نظامی، می‌توانند حزب الله را تسلیم کنند و پس از آن به سراغ دیگر اهداف خود در منطقه، مانند سوریه، بروند. رسانه‌های اسرائیلی و ضد انقلاب فارسی زبان حتی برنامه‌ریزی‌ها و تحلیل‌هایی برای مراحل بعدی حملات نیز داشتند، اما نتایج جنگ و پایداری حزب‌الله در برابر این فشار‌ها به گونه‌ای رقم خورد که آنها نتوانستند به اهداف خود دست یابند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->