ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: ما نباید شهر را درگیر موضوعات سیاسی کنیم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۳
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
شهردار مشهد: ما نباید شهر را درگیر موضوعات سیاسی کنیم
شهردار مشهد گفت: ما نباید شهر را درگیر موضوعات سیاسی کنیم. مسائل مشهد باید به اصل نظام و حوزه مقام معظم رهبری وصل باشد و تغییرات سیاسی در آن تاثیرگذار نباشد، تا سیاست‌های کلی نظام و نه سیاست‌های سیاست‌گذاران بر آن حاکم باشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندر شریف امروز، ۸ آذرماه، در مراسم امضای تفاهم‌نامه با حوزه هنری خراسان رضوی اظهار کرد: حوزه هنری یکی از نشانه‌گذاری‌های ما برای مباحث فرهنگی-اجتماعی و هنری مشهد است. ما نباید مشهد را گریبان‌گیر موضوعات سیاسی کنیم.

وی افزود: مسائل مشهد باید به اصل نظام و حوزه مقام معظم رهبری وصل باشد و تغییرات سیاسی در آن تاثیرگذار نباشد، تا سیاست‌های کلی نظام و نه سیاست‌های سیاست‌گذاران بر آن حاکم باشد. به همین دلیل بر حوزه هنری تاکید داریم، و امروز تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد که باید تلاش کنند سریع‌تر قرارداد‌های آن عملیاتی شود.

قلندر شریف بیان کرد: همه مردم ایران و حتی جهان تشیع و جهان اسلام نگاه ویژه‌ای به مشهد دارند و حتی نگاه ویژه دشمنان نیز به مشهد بوده، زیرا ریشه بسیاری از تغییر و تحولات در مشهد است.

شهردار مشهد ادامه داد: شورای شهر نیز حمایت می‌کند و همیشه پای کار بوده و این یک نقطه مثبت است که دیدگاه‌های حوزه فرهنگی، اجتماعی و هنری شهرداری و شورای شهر یک هدف‌گذاری واحد دارد و آن را دنبال می‌کند. این دیدگاه بسیار خوبی هم هست که هدف‌گذاری را به گونه‌ای انجام دهند که یادگاری خوبی باقی بماند.

وی اضافه کرد: امیدواریم این تفاهم‌نامه نتیجه مثبتی داشته باشد و در آینده نیز که به این دوره نگاه می‌کنیم رضایت داشته باشیم و وقتی مردم هم نگاه می‌کنند احساس کنند به این حوزه‌ها توجه ویژه شده است.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: موسسه شهرآرا با توجه به اساسنامه‌ای که دارد و مورد تایید وزارت کشور هم هست، می‌تواند بسیاری از فعالیت‌های ویژه را انجام دهد که حتی موسسه همشهری هم این اساسنامه را ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->