ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سامان‌دهی ۱۰۰۰ کودک کار در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۲۸۰
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
سامان‌دهی ۱۰۰۰ کودک کار در خراسان رضوی
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۱۰۰۰ کودک کار سال گذشته در مراکز روزانه و شبانه‌روزی بهزیستی استان نگهداری و سامان‌دهی شده‌اند.

جانقربان_ دکتر پوریوسف در گفت‌وگو با شهرآرانیوز افزود: ۶۰۰ کودک کار در مرکز شبانه‌روزی این مرکز نگهداری و ۴۰۰ کودک دیگر در مرکز روزانه سامان‌دهی شده‌اند.


وی اظهار کرد: در مراکز شبانه‌روزی علاوه بر در اختیار قرار دادن سرپناه و مکانی امن به این کودکان، مهارت‌هایی آموزش داده می‌شود و برای توانمندسازی خانواده‌ها دوره‌هایی برگزار می‌شود.


مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: کودکان کار در بررسی خیابانی شهرداری و با همکاری مقام قضای شناسایی و جمع می‌شوند و سپس به بهزیستی سپرده می‌شوند.


پوریوسف افزود: کودکان جمع شده ۲ هفته در مراکز سطح یک بهزیستی نگهداری می‌شوند و در این مدت چنانچه خانواده کودک شناسایی شود، با قید تضمین کودک به خانواده تحویل داده می‌شود.


این مقام مسئول اظهار کرد: چنانچه خانواده کودکان کار شناسایی نشود، بچه‌ها به مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست تحویل داده می‌شوند.


مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی درباره مصادیق کار کودکان گفت: هر فعالیتی که به‌عنوان کار تلقی شود، برای کودکان زیر ۱۵ سال ممنوع و خلاف قانون است.


وی افزود: کودکان باید از همین مسیر خاصی از آموزش‌و‌پرورش را طی کنند که متأسفانه برای برخی کودکان مانند بچه‌های کار این مسیر سلب شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->