حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقود شدن زن جوان در بلوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم (عج) لحظه به لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت به کارت جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام دارندگان اسناد حج تمتع ۱۳۸۶ خراسان‌رضوی (۱۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۹۷۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
آغاز ثبت‌نام دارندگان اسناد حج تمتع ۱۳۸۶ خراسان‌رضوی (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
مدیر روابط عمومی حج و زیارت استان خراسان رضوی گفت: پیش ثبت‌نام و واریز ودیعه اولویت‌های سوم حج تمتع (دارندگان اسناد تا پایان مرداد ماه سال ۱۳۸۶) برای اعزام در سال ۱۴۰۴، از ساعت ۱۰ صبح امروز (دهم آذرماه) در خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس خداشناس روز شنبه پیرامون مدارک لازم و نحوه ثبت‌نام در حج تمتع سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: متقاضیان دارای فیش حج تمتع اعلام شده می‌بایست به سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به نشانی مراجعه و اطلاعات خود را تکمیل و مبلغ اولیه برای ثبت‌نام در حج تمتع سال آینده به میزان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال واریز و با اعلام کاروان‌های حج تمتع نسبت به انتخاب کاروان دلخواه خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: اولویت‌های یک تا سوم طبق اطلاعیه سازمان حج و زیارت می‌توانند تا ۱۲ آذرماه نسبت به پیش ثبت نام و واریز وجه حج تمتع خود اقدام کنند و متعاقب آن در صورت باقی ماندن ظرفیت خالی از تاریخ‌های بعدی فراخوان نام نویسی به بعمل خواهد آمد.

مدیر روابط عمومی حج و زیارت استان خراسان رضوی بیان کرد: اعزام زائران به حج تمتع در نیمه اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد و آخرین فرصت برای تعیین وضعیت یا تشرف ثبت نامی‌های جامانده‌گان حج ۱۳۹۹ در کاروان‌های حج آتی خواهد بود و در صورت عدم ثبت نام، شرایط ثبت نام و هزینه پرداختی نامبردگان برای سال‌های بعد تغییر خواهد کرد.

وی افزود: معدود افرادی که در سه حج گذشته بنابر فراخوان‌های حج و زیارت اقدامی برای تشرف به حج نداشته‌اند، می‌بایست در حج آینده وضعیت خود را تعیین تکلیف کنند و این افراد نیازی برای پیش ثبت نداشته و در زمان ثبت نام قطعی، به صورت مستقیم امکان نام‌نویسی در کاروان‌ها را خواهند داشت.

خداشناس عنوان کرد: اگر سهمیه خراسان رضوی تکمیل نشود، اولویت چهارم تا تکمیل ظرفیت تخصیصی به استان و به تناسب ظرفیت خالی از دارندگان اسناد شهریور ۱۳۸۶ به بعد فراخوان به عمل خواهد آمد، با تکمیل ظرفیت استان امکان پیش ثبت نام برای کلیه اولویت‌ها در سامانه مسدود خواهد شد، بنابراین افرادی که قصد تشرف به حج ۱۴۰۴ را دارند در اسرع وقت باید نسبت به پیش ثبت نام و واریز ودیعه اقدام کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->