پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست جسد الهه حسین‌نژاد پیدا شد | قاتل هم دستگیر شد آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فراز و فرودهای صنعت هسته‌ای ایران؛ قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران
سرخط خبرها

۷۵ درصد ایرانی‌ها کمبود ویتامین D دارند

  • کد خبر: ۳۰۴۰۲۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
۷۵ درصد ایرانی‌ها کمبود ویتامین D دارند
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه کمبود ویتامین D گریبانگیر ۷۵ درصد ایرانی‌هاست، در عین حال بر لزوم مصرف کافی شیر و لبنیات به عنوان منبع اصلی کلسیم تاکید کرد و گفت: موضوع توزیع مجدد شیر در مدارس در کانون توجه وزارت بهداشت قرار گرفته؛ رئیس‌جمهور نیز درباره توزیع شیر در مدارس دستور صادر کرده و امیدواریم این موضوع محقق شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا رئیسی، درباره آخرین وضعیت توزیع مجدد شیر در مدارس اظهار کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که سرانه مصرف لبنیات در کشور پایین است. موضوع توزیع مجدد شیر در مدارس در کانون توجه وزارت بهداشت قرار گرفته و موضوع توزیع شیر در مدارس را ارائه کرده‌ایم. به تازگی، رئیس‌جمهور درباره توزیع شیر در مدارس دستوری صادر کرده و امیدواریم که توزیع شیر در مدارس محقق شود. 

نسبت کمبود ویتامین D به کمبود کلسیم

 وی با بیان اینکه ۷۵ درصد از ایرانی‌ها کمبود ویتامین D را تجربه می‌کنند، توضیح داد: اگرچه سرانه مصرف لبنیات در کشور کم است و لبنیات به عنوان منبع اصلی کلسیم به حساب می‌آید، اما میزان کمبود ویتامین D نسبت به کمبود کلسیم بیشتر است. موضوع کمبود ویتامین D می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد و کمبود این ویتامین می‌بایست برطرف شود. بررسی‌ها بیانگر این است که کمبود ویتامین D گریبانگیر ۷۵ درصد از ایرانی‌ها است. 

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه آفتاب به عنوان منبع اصلی ویتامین D شناخته می‌شود، تصریح کرد: با توجه به سبک زندگی شهرنشینی، افزایش آپارتمان‌نشینی و زندگی کارمندی در دنیای امروز، به طور معمول کمبود ویتامین D وجود دارد و کمبود این ویتامین می‌بایست با مکمل‌ها جبران شود. مکمل‌های گوناگونی برای ویتامین D در دسترس است؛ به طور مثال، یک قرص ۵۰هزار واحدی ویتامین D برای یک ماه کافی است. 

ضرورت توجه به سالمندان برای پیشگیری از هزینه‌های نظام سلامت

وی درباره ضرورت شناسایی افراد مبتلا به کمبود ویتامین D خاطرنشان کرد: توصیه وزارت بهداشت این است که افراد مبتلا به کمبود ویتامین D به ویژه سالمندان شناسایی شوند. با توجه به اینکه کشور در مسیر سالمندی قرار دارد، پدیده‌های «کمبود تراکم استخوان» و «پوکی استخوان» می‌توانند بسیار شایع باشند و هزینه‌های فراوانی به سیستم سلامت تحمیل کنند. با توجه به شایع شدن پدیده‌های «کمبود تراکم استخوان» و «پوکی استخوان» و تحمیل هزینه به سیستم بهداشتی، توجه به گروه سالمندان ضروری است. با توجه به ضرورت توجه به سالمندان، اداره «سالمندی» در معاونت بهداشتی وزارت بهداشت وجود دارد که خدمات سالمندان ادغام‌یافته در نظام سلامت را ارائه می‌دهند.

چالشی به نام مالیات کالا‌های آسیب‌رسان

رئیسی در پاسخ به پرسش «آیا می‌توان مالیات محصولات آسیب‌رسان سلامت را برای محصولات حامی سلامت مانند یارانه محصولات لبنی در نظر گرفت؟» گفت: وزارت بهداشت، لیست عوارض و مالیات محصولات آسیب‌رسان را هر ساله تهیه می‌کند و در اختیار دولت قرار می‌دهد. دولت بر مبنای لیست ارائه‌شده وزارت بهداشت نسبت به گرفتن مالیات محصولات آسیب‌رسان اقدام می‌کند. بازگشت مالیات محصولات آسیب‌رسان به وزارت بهداشت و استفاده از این منابع، محل چالش است. 

وضعیت نامناسب توزیع یارانه‌ها

معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره طرح‌های حوزه تغذیه و حمایت‌های تغذیه‌ای از اقشار کم درآمد و مبتلا به سوء تغذیه توضیح داد: هنگامی که طرح‌های مرتبط با تغذیه مطرح می‌شود، مولفه‌های «توانمدنسازی و آگاهی‌بخشی به مردم»، «تمرکز بر مدارس برای آموزش» و «توجه به هدفمندی یارانه‌ها برای دهک‌های پایین جامعه» در کانون توجه قرار گیرد. شاید در زمینه توزیع هدفمندی یارانه‌ها به خوبی عمل نمی‌شود؛ چرا که با منابع موجود هدفمندی یارانه‌ها می‌توان بسیاری از کمبود‌های موجود را پوشش داد. تقسیم‌بندی درست هدفمندی یارانه‌ها به عزم جدی نیاز دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->