صالحی‌امیری: بخش خصوصی موتور محرکه توسعه گردشگری است کشف عامل مشکل حافظه و تمرکز در مبتلایان به کووید طولانی مدت معاون گردشگری: شرایط سفر برای همه مردم فراهم می‌شود صبحانه پُرکالری برای بیماران قلبی چه فایده‌ای دارد؟ دستگیری «تینیو» به اتهام قتل اهمیت شناخت علائم سینوزیت و روش‌های درمان آن آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ خراسان رضوی و ۲ استان دیگر کشور زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آلودگی تجهیزات باشگاه‌های ورزشی بیشتر از سرویس‌های بهداشتی است! آنتی‌بیوتیک، درمان آنفلوانزا نیست استعمال سیگار الکترونیکی در اماکن عمومی «هنگ کنگ» ممنوع می‌شود سینما، بستری برای ارتقای سلامت روان جامعه است گفتگو با ۳ دانشمند از دانشگاه علوم پزشکی مشهد | انقلاب علمی در عرصه درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش نسبی دما تا جمعه پرونده الهه محمدی و نیلوفر حامدی مشمول عفو شد چرا قطار بهترین گزینه برای سفر به مشهد است؟ پزشکیان: ایران برای تمام سلایق، باور‌ها و اقوام است قتل هولناک دختربچه ۱۰ساله به دست نامادری این فراورده‌های خوراکی غیرمجاز را نخرید وزیر علوم: افزایش تعداد سهمیه عمره دانشجویی را پیگیری خواهم کرد طرح غربالگری «سایبان سلامت» در مدارس منتخب مشهد اجرا می‌شود  (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آخرین وضعیت دارو‌های ضدسرطان در فهرست دارویی کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) انجام نخستین عمل ترمیمی قلب با روش مینیمال توراکوتومی در شمال شرق کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) ارائه بیش از ۲ هزار خدمت توان‌بخشی در مناطق کم‌برخوردار مشهد سبک زندگی سالم از بروز مشکلات ستون فقرات جلوگیری می‌کند چرا مردم از دریافت خدمات باکیفیت پرستاری محروم‌اند؟ علائم سرطان ریه چیست؟ نقش ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطان‌ها از خواص کشک چه می دانید؟ برف در غرب خراسان رضوی ۲ قربانی گرفت (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تکذیب حادثه سقوط مرگبار از هواپیما در مشهد| بانوی سالخورده بر اثر سکته فوت کرد (۲۲ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا مصرف شکلات تلخ خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد؟

  • کد خبر: ۳۰۴۰۷۹
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
آیا مصرف شکلات تلخ خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد؟
یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم شکلات می‌خورند، احتمال کمتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲ دارند، اما فقط شکلات تلخ با خطر کمتر ابتلا به این بیماری مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، دلیل این امر کاملاً مشخص نیست، اما محققان بر این باورند که شکلات تلخ مزایای متابولیک بیشتری نسبت به شکلات شیری دارد، زیرا حاوی قند کمتر و سطوح بالاتری از ترکیبات گیاهی است که در برخی مطالعات نشان داده شده است که التهاب را کاهش می‌دهد و حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد.

در حالی که بسیاری از مطالعات قبلی اثرات سلامتی خوردن شکلات را بررسی کرده‌اند، مطالعه جدید، یکی از معدود مواردی است که به طور خاص شکلات تلخ و شیری را مقایسه می‌کند. همچنین یکی از بزرگترین مطالعات در مورد این موضوع تا به امروز است.

شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی کاکائو است. محققان در مورد این یافته گفتند در نتیجه، شکلات تلخ معمولاً چندین برابر غلظت ترکیبات گیاهی مفید به نام پلی فنول ها، به ویژه نوعی از آن به نام فلاونوئیدها، دارد.

این مواد طبیعی به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند و در بسیاری از مواد غذایی گیاهی از جمله میوه‌ها، سبزیجات، چای و قهوه یافت می‌شوند. تعدادی از مطالعات نشان داده‌اند که فلاونوئید‌ها ممکن است با بهبود واکنش بدن به انسولین و تجزیه قند و همچنین محافظت از سلول‌های بتا که انسولین را از لوزالمعده تولید و آزاد می‌کنند، در برابر دیابت نوع ۲ محافظت کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->