زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأمین فضای آموزشی، اولویت آموزش و پرورش خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۵۰۳۳
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
تأمین فضای آموزشی، اولویت آموزش و پرورش خراسان رضوی
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از ضرورت توجه به تامین فضای آموزشی و همچنین، سرانه های آموزشی مدنظر استان خبر داد.

میکائیل باقری در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های خود در آغاز تصدی مدیریت آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: تلاش ما، عدالت تربیتی با کیفیت برای همه دانش آموزان خواهد بود و محتوای برنامه درسی جهت تحقق اهداف تربیتی و فعالیت‌های فوق برنامه پرورشی، نتیجه این امر محسوب خواهد شد.

وی ادامه داد: برنامه‌هایی برای پیگیری در دستور کار ماست که پیگیری پرداخت مطالبات فرهنگیان از قبیل پاداش بازنشستگی معلمان، اضافه کار، حق التدریس و حق الزحمه امتحانات از آن جمله‌اند و تلاش می‌کنیم تا هرچه زودتر به نتیجه برسد.

باقری به مسئله مدارس حاشیه شهر هم اشاره کرد و افزود: پیگیری ویژه در مناطق محروم و کم برخوردار، مناطق روستایی، حاشیه شهر و عشایری به جهت تامین فضای آموزشی مناسب و نیروی انسانی شایسته و جلوگیری از بازماندگی یا ترک از تحصیل به دلیل کمبود امکانات، از دیگر دغدغه‌هایی است که امیدواریم هرچه زودتر سر و سامان بگیرد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تمرکز بر اجرای نقشه راه سند تحول بنیادین ضروری عنوان کرد و تصریح نمود: ضرورت و تقویت فعالیت‌های پرورشی و مهارت‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و توجه به ساحت‌های پرورشی و تربیتی دانش آموزان و انجام طرح و برنامه‌های تربیتی، پرورشی و فرهنگی به منظور هویت یابی ملی و دینی دانش آموزان استان، با رویکرد بومی سازی فرهنگ اجتماعی، از نکات کلیدی سند تحول بنیادین است که متناسب با سیاست‌های دولت و وزارت آموزش و پرورش پیگیری خواهیم کرد.

باقری به بحث مولد سازی و آخرین اقدامات آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکنون اشاره و توضیح داد: در راستای مولد سازی و براساس آخرین آمار، تاکنون ۴ هزار کلاس درس در این استان ساخته شده و ۵ هزار کلاس دیگر نیز طی سه سال آینده ساخته می‌شود که ۵۰ درصد کمک خیرین و ۵۰ درصد نیز از منابع بودجه آموزش و پرورش استان هزینه خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->